Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım geçmiş olsun ama inş. iyi güzel habere işarettir bu ağrın müjdel ihaber ver

canım bendede baş ağrısı olmuştu adetime 15 gün kala.ve hiç bişi yokken gece sıtmalanmıştım.ateşim 38 e çıkmıştı.meğersem hamişliktenmiş 🙂 bakarsın seninde vücut böle tepki veriyordur.bebişinde gelmiştir bellimi olur 🙂 mutlaka haber ver bizede tamam mı canımcım

canım çok sevindim valla ordan kurtulduğunuza 🙂 face te bakıyorum diyorum bu kız daha taşınmadı mı 🙂 hayırlısı olsun canım.memleketinde inş hersey dahada güzel olur.

canım eğer bebiş varsa 3 4 gün sonra yükselir. ama acele etme adet gününde test yaparsın

hadi inşallah hamilesindirrrr=)))))hayırlı haberleri ver bizeeee=)

kızlar bu forumda eski yazıları okurken birşey buldum denemedim ama sizinle paylaşmak istedim bi bakın bakalım=)
ben <linkz id="linkz102">yazacam</linkz> ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın

canım çok haklısın.eskiden ne kan tahlili varmış nede pratik testler.insanlar böyle yollarla hamile kaldıklarını anlıyormuş.bende duydum bunu.dene bakalım nasıl olacak 🙂

inşallah görünür tatlım yarın bihaha kan vermeye gitcem değerin düşük dio herkez inşallah bi sorun çıkmaz

ALLAH razı olsun gülüm galiba benimde geç döllenme oldu 1 haziranda adet oldum 26 haziranda sonuç negatif çıktı 1.4 2 temmuzda 6 gün sonra değerde 163 çıkrı 4+3 e göre düşük dio herkez çok telaşlandım gülün ya inşallah bişey olupta kaybetmem bebeğimi yarın gitcem bakalım kan vermeye aradan 3 gün geçti ne kadar artış göstermiş