Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ALLAH razı olsun gülüm galiba benimde geç döllenme oldu 1 haziranda adet oldum 26 haziranda sonuç negatif çıktı 1.4 2 temmuzda 6 gün sonra değerde 163 çıkrı 4+3 e göre düşük dio herkez çok telaşlandım gülün ya inşallah bişey olupta kaybetmem bebeğimi yarın gitcem bakalım kan vermeye aradan 3 gün geçti ne kadar artış göstermiş

canım hiçte değerin düşük değil sen korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz sadece keseyi bebeği görmen falan geç olacak telaşlanma neredeyse 4 katına çıkmış olur yarına inşallah korkma sen(2-3 güne bir iki katına çıkıyor bazen daha hızlıda artabiliyor). sakın hemen gidipde keseyi bebşi falan görcem sanma telaş yapma sabret dua et bol bol😀

okey canım hayırlısıyla bebeğini eline almak nasip etsinnn=))bende bu ay ohalde maydonoz ve hayıt tohumunu deneyeyim=))))))
gerçekten dene bak arkadaşım maydonozu adet başlayınca başla bitince bırak adet gününe göre ayarla günde 1 kere hayıtıda günde 2 kere 1 tatlı kaşığını bir su bardağına hazırlıyosun ama ilk ez havanda özü suya karışsın yani 10 veya 11 gün iç bırak yumurtlanana göre ayarla örneğin ben 15inde yumurtluyorum 10 gün içtim 11 ve 15 te ilişkiye girdim 1 ayda 2 kere ama sen bu sayıyı arttırabilirsin inşallah sendede işe yarar arkadaşım:rtfm:

hadi inşallah hamilesindirrrr=)))))hayırlı haberleri ver bizeeee=)

bennnnnnnnn bennn varım adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım gebelik için 1.4 çıktı 6 gün sonra yani adetimin geçişinin 3. günü 163 çıktı umutsuzluğa kapılma arkadaşım edetime 2 gün varken de kahverengi lekem oldu 4 gün boyunca

canım hiçte değerin düşük değil sen korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz sadece keseyi bebeği görmen falan geç olacak telaşlanma neredeyse 4 katına çıkmış olur yarına inşallah korkma sen(2-3 güne bir iki katına çıkıyor bazen daha hızlıda artabiliyor). sakın hemen gidipde keseyi bebşi falan görcem sanma telaş yapma sabret dua et bol bol😀[/QU
inşallah arkadaşım ya yarn gittiğimde şöyle 2 katına çıkar herkez düşük dedi psikolojim bozuldu vallahi inşallah bişi olmazda ben geç duymaya geç görmeyede razıyım sağlıklı olsun düşmesin yeter kibebisim

sen merak etme kesinlikle düşük değil bak canım benim 4+4 günlükken 13.88 çıktı hem doktorda düşük demedi sonra tam bir hafta geçince 368 di değer onada düşük demedi 6+4günlükken 5128 çıktı değer ozaman keseyi gördüm bebşi göremedim😀 sonra tam 8 haftalıkken kalp atışını görebildik canım insanların seni gereksiz yere üzmesine izin verme değerin son derece normal

sen merak etme kesinlikle düşük değil bak canım benim 4+4 günlükken 13.88 çıktı hem doktorda düşük demedi sonra tam bir hafta geçince 368 di değer onada düşük demedi 6+4günlükken 5128 çıktı değer ozaman keseyi gördüm bebşi göremedim😀 sonra tam 8 haftalıkken kalp atışını görebildik canım insanların seni gereksiz yere üzmesine izin verme değerin son derece normal
ay ALLAH razı olsun bal damlıyo ağzından hem lekelenmem felanda yok ağrım da yok hafif bulantım var inşallah benimkide seninki gibi artar bana ebe 15 temmuzda git kese ve kalp atışını duymak için dedi bekliyim mi sence o tarihi yoksa yarın bi kan vereyim mi

ay ALLAH razı olsun bal damlıyo ağzından hem lekelenmem felanda yok ağrım da yok hafif bulantım var inşallah benimkide seninki gibi artar bana ebe 15 temmuzda git kese ve kalp atışını duymak için dedi bekliyim mi sence o tarihi yoksa yarın bi kan vereyim mi

canım hiç doktora gitmediysen bir kadın doğumcuya git tatlım folikasid belki progestan falan verebilir hem bir tüm kan değerlerine bakılsın belki dikkat edilmesi gereken şeyler olabilir. yok eğer kadın doğumcuya yeni gittiysen ve kan değerlerin alan normalse doktora gitmek için bekle hiç bir şey olmaz. canım bak ben 2 hafta ne yaşadığımı bilemedim ilk hamilesin dedi doktor sonra kimyasal gebelik olabilir dedi çok üzüldüm çok şükür sonra rabbim sana ben veriyorum bu bebeği doktor değili anlamamı sağladı canım kimsenin seni üzmesine asla izin verme ve sabret sakın kendini üzme bebeşin bunları hep hissediyor unutma daha küçük bir hücreden ibaretken bile annenin psikolojisi etkiliyor yavucakları allaha tevekkül et o neyi ne zaman vereceğini en iyi bilir...

canım hiç doktora gitmediysen bir kadın doğumcuya git tatlım folikasid belki progestan falan verebilir hem bir tüm kan değerlerine bakılsın belki dikkat edilmesi gereken şeyler olabilir. yok eğer kadın doğumcuya yeni gittiysen ve kan değerlerin alan normalse doktora gitmek için bekle hiç bir şey olmaz. canım bak ben 2 hafta ne yaşadığımı bilemedim ilk hamilesin dedi doktor sonra kimyasal gebelik olabilir dedi çok üzüldüm çok şükür sonra rabbim sana ben veriyorum bu bebeği doktor değili anlamamı sağladı canım kimsenin seni üzmesine asla izin verme ve sabret sakın kendini üzme bebeşin bunları hep hissediyor unutma daha küçük bir hücreden ibaretken bile annenin psikolojisi etkiliyor yavucakları allaha tevekkül et o neyi ne zaman vereceğini en iyi bilir...

çok haklısın gülüm sürekli şükrediyorum zaten ben hiç kadın doğumcuya gitmedim aile hekimine gittim bikerecik

Geri