Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam zehracım bende beklemeyi tercih ettim zaten ama ilaçlara devam etsem mi onu bilemedim kaynanam bişi olmaz o daha tutunmadan dioo

canım sakın ilaç kullanma bebekte bi sakatlık özür olcaksa ilk 28 günde oluşuyo. ilaç sakın kullanma tutunmasını bile engeller. hatta folik asit al. folbiol al bende onu kullanıyorum. çünkü eğer bebekte bi özür olcaksa bile yüzde 70 ini engelliyo canım. dikkatli ol. kaynanın sölediği doğru şöyle ki ilaç zarar verir ama başta bi sakat özür oluşursa kendiliğinden düşer. sadece folik asit kullan v e adet gününü bekle.

canım sakın ilaç kullanma bebekte bi sakatlık özür olcaksa ilk 28 günde oluşuyo. ilaç sakın kullanma tutunmasını bile engeller. hatta folik asit al. folbiol al bende onu kullanıyorum. çünkü eğer bebekte bi özür olcaksa bile yüzde 70 ini engelliyo canım. dikkatli ol. kaynanın sölediği doğru şöyle ki ilaç zarar verir ama başta bi sakat özür oluşursa kendiliğinden düşer. sadece folik asit kullan v e adet gününü bekle.[/QUOTE
]
zehracım haklısında başım çatlıoo ilaçlar ii geldi die sabah da aldım bnde çok korkuyorum ama sinüzit de mahvedio beni işe gtcm bde brazdann

ay özlemcim sinizüt berbat ya bende çok etkisi var ya bir tarafımı komple kaplıyor işte artık oda grip gibi herkste olan bir şey

zong zong insan gerçekten birde ona geriliyor ağrlarınna
hersene atlatırım ben onu hiç şaşmaz ille beni başımı eşarpla sıkarım
antibiyotik çok iyi oluyor ama malüm şuan muallaktasın 🙂

geçmiş oslun hadi sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
ne zaman adet olman gerekiyor varmı daha gününe

ay özlemcim sinizüt berbat ya bende çok etkisi var ya bir tarafımı komple kaplıyor işte artık oda grip gibi herkste olan bir şey

zong zong insan gerçekten birde ona geriliyor ağrlarınna
hersene atlatırım ben onu hiç şaşmaz ille beni başımı eşarpla sıkarım
antibiyotik çok iyi oluyor ama malüm şuan muallaktasın 🙂

geçmiş oslun hadi sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini
ne zaman adet olman gerekiyor varmı daha gününe

canım var dahaa yaa 18-19 da bekliorummm. berbat bişi cnm ya ilk defa yaşıorumm bn fena bişi yaa

Geri