Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Zehra gökçe canım inandınmı olur bunu biliyorum birazda bu forumdaki arkadaşların bilgilerine kulak verelim bak nasıl bebişler geliyor birde bir kere oldumu olur diyon ama ablam 5 tanede 1 tane kucağına aldı gerisi hep 6 aylık veya 5 aylık hamileliklerinde sezeryanle alındı öldüler hep hamile kalmanında hayırlısı canım inan bana bende yazdım dış gebelişk gecirdim bana o çocuk bile zor geldi düşmesi allah kimseye yaşatmaın hayırlı hamilelikler versin inşallah hepimize burda ateş ve yumurta takibi çok önemli kızlar

gülüm yaptırdım tekrar kan testi 442 çıktı üç gün önce 163 dü bugün 4+6 dayız artış var iyi demi???????????

gülüm ben adet günümde yaptırmıştım tahlil ve 461 çıkmıştı.hiç korkma değerlerin bencede normal.geç döllenme olduysa yapılacak bişi yok.üzülme kafanı takma tamam mı.fol biol kullanmayı ihmal etme canikom okiş

ben hiç ateş ölçmedim yumurtlama takibi ve çatlama iğnesi oldum geçen ay ama sonuç 0. eşim ve bende sorun yok çok şükür. allah hayırlısını versin hepimize

bende ilk zamnlar istemedim 11 aydır istiyorum olmadı nasip ama belirtilere takılma düşündükçe insan beliertileri yaşıyor zaten. doktora gittin mi hiç kaç aydır deniyosun

inşallah gülüşüm yaaaa valla çok üzülmüştüm baya düşük diyenler olmuştuda 6 haftam dolunca gitcem doktora 15 temmuzda yani görürüm inşallah o zaman keseyi
ben 7 haftalık gittim kalp atışları dajha yoktu muhtemelen düşük olur dedi dr 1 hafta sonra gel dedi ben cok üzülmüştüm sonra 8 haftalık değilde 9 haftalık gittim kalp atışıda vardı kesecikte dicem o ki dr bana gec döllenme oldu dedi ondandır bol sıvı iç meyva suyu felan gelişimine katkı olur malum bebişler kandan besleniyoo ya benim oğlum şimdi 5 yaşında teyzesi inşallah rabbim sanada verecek