Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sewindim canm inş doğru sonuçtur allahın izniyle kaçıncı aayındı bu ayın 🙂
inşallah doğrudurrr çok üzüleceğim yoksa=(canım tam hatırlamıyorum ama 5 ay oldu tahminim şubat ayından beri offfff çokolmuş=))

- - - Updated - - -

Nisan burak kız ben catlardım mutlaka kesin öğrenmeden duramam
ahh canım bende çatlıyorum =))):haydi:

Canım canım hiç korkma dua et rabbim duayı boş cevirmez ve inan bana doğumda hamilelikte sanıldığı gibi korkunç değil hamilelik kadar güzel bişey varmı kelebek elinde pır pır ederken düşün karnında öyle pırpır ederken sen nasıl hissedebilirsinki kendini doğumda korkulacak bişey yok öyle yok acı var yok şöyle inanma bir avazda kurtuluyorsun bende hiç bilmezken korkuyordum ama normal doğum yaptım inan bana kolunu duvara çarpmak daha çok canını yakıyor doğum ise bu kadar bile değil

bende bebek istiyorum adet günüme daha 2 gün var ama kendimi hamile gibi hissediyorum kesin bir belirtimde yok ama bilmiyorum bu seferde olmazsa diye korkuyorum

Ilk hamileliğim hemen oldu oğlum doğduktan 6 ay sonra spralim varken hamile kaldım dış gebelik bebek spralin üzerinde oldu 1 gece hastanede yattım ve sonra hamile kalmaktan bu yüzden korktum cok kanamalı olmuştu ve şimdi tekrar bi kardeş olsun istiyorum yaşımda ileri allahım verirmi bilmem ailemde hamil kalmak zor ablam 5 cocuğundan sadece 1 ni kucağına alabildi ve hamile kalabilirmiyim bilmiyorum oğlum ömeri istediğim ay hamile kalmıştım ama o zamanda yaş 31 di şimdi yaş ilerledi hamile kalmak zor eminim birde yasmini yeni biraktım ister istemez hemn olacağını sanmıyorum herşey allahımdan

oooo sen hamile kalmıışsın doğurmuşsun olur merak etme .

gülüm yaptırdım tekrar kan testi 442 çıktı üç gün önce 163 dü bugün 4+6 dayız artış var iyi demi???????????:cry:

canım hiç sıkma canını artış oranın çok iyi maşallah... benim 4+5 te 332 idi 4+7 de 802 seninki gibi yani 🙂) 1500 olunca vajinal 2000-2500 olunca da normal ultrasonda görürsün kuzucuğunun kesesini inşallah 🙂) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin tatlım..

Canım canım hiç korkma dua et rabbim duayı boş cevirmez ve inan bana doğumda hamilelikte sanıldığı gibi korkunç değil hamilelik kadar güzel bişey varmı kelebek elinde pır pır ederken düşün karnında öyle pırpır ederken sen nasıl hissedebilirsinki kendini doğumda korkulacak bişey yok öyle yok acı var yok şöyle inanma bir avazda kurtuluyorsun bende hiç bilmezken korkuyordum ama normal doğum yaptım inan bana kolunu duvara çarpmak daha çok canını yakıyor doğum ise bu kadar bile değil
vallahi teşekkür ederim güzel dileklerin için harika anlatmışsın doğumu anlatmadan anlatmaya fark bu oluyor demekki =)))inşallah hamileyimdir =))

ya bende hamile kalmak istiyorum 2 yıllık evliyim ilk başlarda istemedim ama şimdi çok istiyorum adet günüme 2 gün var daha ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum böyle olmam çok istememden mi acaba yoksa hamile miyim bi akıl verin ya olazsa🙁
irem cim inşallah hamilesindirrrr=))belirtilerin neler benimde adetimden 2 gün geçti amma hiçbir belirti yok =)

canım hiç sıkma canını artış oranın çok iyi maşallah... benim 4+5 te 332 idi 4+7 de 802 seninki gibi yani 🙂) 1500 olunca vajinal 2000-2500 olunca da normal ultrasonda görürsün kuzucuğunun kesesini inşallah 🙂) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin tatlım..
inşallah gülüşüm yaaaa valla çok üzülmüştüm baya düşük diyenler olmuştuda 6 haftam dolunca gitcem doktora 15 temmuzda yani görürüm inşallah o zaman keseyi

Geri