Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok saol bebeğimm o kadar ümitlendim ki şimdii allah büyük inşallah bu ayyy vermiştirr benim de salı günü 2.0 çıkmıştı değerm ama o zaman 16 gün vardı adetimee

canım çok saol bebeğimm o kadar ümitlendim ki şimdii allah büyük inşallah bu ayyy vermiştirr benim de salı günü 2.0 çıkmıştı değerm ama o zaman 16 gün vardı adetimee
AYYYY ARKADAŞIMMMM GERÇEKTEN 16 GÜN VARKAN 2 ÇIKMASI ÇOK GÜZEL SEN DÜŞÜN ARTIK 16 GÜN SONRA O DEER KAÇLARA YÜKSELMİŞTİR BENİM ADETE 4 GÜN VARKEN 1.4 VE 6 GÜN SONRA 162 9 GÜN SONRADA 442 BENİM GEÇ DÖLLEMNE AMA SENİN BEBİŞ ŞİMDİDEN YERLEŞME DERDİMDE HADİ HAYIRLI UĞURLU ULSUM BEBEĞİM BEBEĞİN

kız heyecanlandırma deme öleee

Kızlarrrr merhaba ...Bu ay klasik on iki hamilelik belirtilerinin hepsini bu ay da yaşıyorum.bu ay ekstra bir durum daha eklendi midem gerçekten bulanıyor ve adetim gecikti .biraz önce beta hcg yaptırdım akşam çıkacak sonucu.fakat 3 tane idrar testi ysptım negatif çıktı.dua edin bu ay çok umutluyum umarım hayal kırıklığına uğramam.olmayacağını bile bile çok umutlanıyorum ne olur dua edin..........

inşallah hamilesindir güzel,im kaç gün geçti adetin?