Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu arada bende bursa doğumluyum babaM bursalı annem antalya gelcem nasip olursa oraya:hey:

beklerimm cnm gezerizz

- - - Updated - - -

Kızlarrrr merhaba ...Bu ay klasik on iki hamilelik belirtilerinin hepsini bu ay da yaşıyorum.bu ay ekstra bir durum daha eklendi midem gerçekten bulanıyor ve adetim gecikti .biraz önce beta hcg yaptırdım akşam çıkacak sonucu.fakat 3 tane idrar testi ysptım negatif çıktı.dua edin bu ay çok umutluyum umarım hayal kırıklığına uğramam.olmayacağını bile bile çok umutlanıyorum ne olur dua edin..........

canım inşallahh çok zor yaaa

bnm de 3 gndür basım ağrıooduu batmalar vardı haftasonuu ağzımda değişik bi tat varr. bi kerede kahverengi akıntım oldu..
özlemmm bendede aynı oldu işte sabah kalktığında ağzının tadı kötüdür ya hep öyle hissediyodum başım da ağrıyodu lekelenmemde geldi bak şimdi bugün beşinci haftamız bitti inşallah sende hamilesindir bitanem ya:ruya:

kızlar 1 ya da 2 gün geçti.kasıklar da batma var midem bulanıyor başım ağrıyor.bizim eşim de sperm problemi var olma olasılığı düşük ama yine de ilk defa gecikince çok heyecanlandım deli gibi heyecanlıyım nolur dua edin

kızlar 1 ya da 2 gün geçti.kasıklar da batma var midem bulanıyor başım ağrıyor.bizim eşim de sperm problemi var olma olasılığı düşük ama yine de ilk defa gecikince çok heyecanlandım deli gibi heyecanlıyım nolur dua edin

bendede pko var gülüm ALLAH yüyük o ol der ve oluverir inşallah senin içinde ol demiştir yaptığın testin markası neydi:parfum:

Geri