Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

16. günündeyim canım şuan yumurtluyo olmalıyım ama ben hiç böyle olmamıştım

- - - Updated - - -

ayyy inşallaah olmazsııınnn

Evet cnm muhtemelen yumurtlama gunun gecti!! Belki usutmussundur veya kotu bisey yemis olabilirmisin?? Gercekten tuhaf bi doktora git bakim virusda olabilir..gerci hava orlarda nasil bilmiorum bizim gecen hafta 37 dereceydi 2 gunden beri hep yagmur ve 15 derece...

ayyy ne güzel burda müthiş sıcak bi hava var üşütmek mümkün değil,denize havuza da girmedim henüz noldu anlamadım bende bi tuhafım belki sıcaklardandır diye düşünüyorum artık

ayyy ne güzel burda müthiş sıcak bi hava var üşütmek mümkün değil,denize havuza da girmedim henüz noldu anlamadım bende bi tuhafım belki sıcaklardandır diye düşünüyorum artık

Evet olabilir tatlim..sen ozaman bol bol sivi tüket....insallah olacak bu ay mecbur topikten en az 4 hamis istiyorum ona gore🙂

Bende öyle düşünüyorum adet geçikmesi 7 gün için normal süremiş ama hep olacağım gibi şeyler hissedip sürekl iwc gidiyorum ilginç hayatımda ilk kez böyle bir geçikme yaşıyorm ve belirtsi olup olmadğım hayırlısı inş.

- - - Updated - - -

CREMA HAVA ÇARPMIŞ OLABİLİR BELKİ AMA İNŞ. TABİKİ HAMİLESİNDİR ZAMAN BEKLEMEN LAZIM MALESEFFFF

kızlar iğnemide yaptırdım geldim🙂 şimdi sabırla 10 gün beklemedeyim.. mevlana sende nasıl etkileri oldu iğnenin?

Hadi bakalim vatana millete hayirlu ugurlu olsun cnm🙂 bende ilk 2 gün kabizlik..simdi hala karnimda batmalar..arada goguslerim aciyor..ve sabah felaket bir bas agrisiyla uyandim..sen nerden vuruldun igneyi karnidanmi??Tekrar ultrasonla baktimi doktorun??