Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende öyle düşünüyorum adet geçikmesi 7 gün için normal süremiş ama hep olacağım gibi şeyler hissedip sürekl iwc gidiyorum ilginç hayatımda ilk kez böyle bir geçikme yaşıyorm ve belirtsi olup olmadğım hayırlısı inş.

- - - Updated - - -

CREMA HAVA ÇARPMIŞ OLABİLİR BELKİ AMA İNŞ. TABİKİ HAMİLESİNDİR ZAMAN BEKLEMEN LAZIM MALESEFFFF

Cnm insallah hakkimizda en hayirlisini verir allah..azcik daha bekle bakalim insallah ilk mujdeyi senden aliriz..

Hadi bakalim vatana millete hayirlu ugurlu olsun cnm🙂 bende ilk 2 gün kabizlik..simdi hala karnimda batmalar..arada goguslerim aciyor..ve sabah felaket bir bas agrisiyla uyandim..sen nerden vuruldun igneyi karnidanmi??Tekrar ultrasonla baktimi doktorun??

bende bi sersemlik yaptıda uykum var sürekli belkide sıcaktandır, dr.a gitmedim tekrar, burada hastanede göbekten yaptırdım canım

canım nekadar bekliyceksin kan testi yaptırmayı düşünmüyomusun ?

ablamda özel bir hastanede biraz daha bekle stres veya mevsimsel olablir diyor bir kaç gün daha geçsin dedi muhtemelen oda hayal kırıklığı olmaması için bekleme taraftarında

- - - Updated - - -

Cnm insallah hakkimizda en hayirlisini verir allah..azcik daha bekle bakalim insallah ilk mujdeyi senden aliriz..

inşallah hakkımızda hayırlısı

Nurcum avatarindaki resim muhtesem herseferinde icim eriyor..

dimi ya çok güzel benimde içim gidiyo, en çok özendiğim şey bu çok farklı bi duygu, küçücük bişey sana muhtaç , allahım artık bizede yaşat şu duyguları🙁
dün çocukluk arkadaşımın resmini gördüm göbeği çıkmış hamileymiş çok yakışmış, onun adına çok sevindim biyandanda içim acıdı 🙁

bende bi sersemlik yaptıda uykum var sürekli belkide sıcaktandır, dr.a gitmedim tekrar, burada hastanede göbekten yaptırdım canım

Anladim cnm insallah olur bu ay..sendede oluyormu bilmiyorum ama 2yildir bekle bekle...bana hic inandirici gelmiyor bu hayalin gercek olacagi bazen kendi kendime diyorum fazla kapilma simdiye kadar olmadi simdimi olacak diye biyandanda niye olmasin allah verdikten sonra bak gibi olur diyor..herhalde hamile kalsamda kolay kolay inanmicam..

dimi ya çok güzel benimde içim gidiyo, en çok özendiğim şey bu çok farklı bi duygu, küçücük bişey sana muhtaç , allahım artık bizede yaşat şu duyguları🙁
dün çocukluk arkadaşımın resmini gördüm göbeği çıkmış hamileymiş çok yakışmış, onun adına çok sevindim biyandanda içim acıdı 🙁

O duyguyu cok iyi biliyorum cnm..insan kendini bi garip hissediyor

Anladim cnm insallah olur bu ay..sendede oluyormu bilmiyorum ama 2yildir bekle bekle...bana hic inandirici gelmiyor bu hayalin gercek olacagi bazen kendi kendime diyorum fazla kapilma simdiye kadar olmadi simdimi olacak diye biyandanda niye olmasin allah verdikten sonra bak gibi olur diyor..herhalde hamile kalsamda kolay kolay inanmicam..

ben çok ümitliyim daha önce pek üstüne düşmemiştik tedavi için, şimdi ne olduğu belli olduya ,dr.da çok emin konuşuyo ben hep kesin diye bekliyorum aksini düşünemiyorum şuan , böyle düşünmek beni dahada yıpratıcak olmazsa biliyorum ama dr. çok ümitlendirdi.
birde ben 4 yıldır evliyim ilk 2 yıl vajinismustum, iki yıl hep bekledik kendiliğinden olur diye sonra dr.a gittik ve kurtulduk, şimdi hamileliikte onun gibi olucak zannediyorum iki yıl bekledik şimdi dr.a giitik tedavimize başladıkya inşallah sonuda başarılı olur diğeri gibi

hem canım böyle ümitsizliğe kapılma tedavi edilemeyen bi problemimiz yok çok şükür ben inanıyorum en kısa zamanda olucak ikimizinde🙂 isteyen herkesin olsun

Geri