Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız..ben bugün hiç iyi değilim.kocam dün gece operasyona gitti şehir dışına hala yok.gelecek ama geceyi geçer heralde 🙁 rabbime emanetler..bugün uyandığımda sağ kolumu hissetmiyordum.üstünemi yattım ne bir ağrıki akşama kadar öldürdü beni.yataktan kalkamadım.geldimi hersey üst üste gelir offf..

canım allah yardımcınız olsun biran önce hayırlısıyla gelir inşallah telefonla ulaşabiliyomusun

Cnm seninde isin zor valla ben kafayi yerdim..neyse icini ferah tut insallah sag saglim doner evine..bu arada kolun icin gecmis olsun cnm ustune yattigina olmustur..

çok beğendim yorumunu canm 🙂 çok doğru söylemişsin walla heray bişeyler oluyo sonra sonu hüsran hayırlısı diyelim inş canm bende istiyorum ama bugün biraz fazla yürüdüm kahverengi akıntı gelmiş sonra peçeteyle sildim hiç bişey yok nedenki?

amin canm inş bilmiyom artık inş bendede wardır senin gibi bişeyler sizin yorumlarınız içimi rahatşlatıyor tşkler canm🙂

hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelsin eşin asker mi..

senin adetin ne zamandı yavrum?hani şööle bi hafta falan varsa yerleşme kanaması olarak hemen teşhisi yapıştıraym her birimiz birbirimizn dr.u olduk burda 😀

- - - Updated - - -

hayırlısıyla gidip hayırlısıyla gelsin eşin asker mi..
goncanın eşi polisti yanılmıyosam nisancım🙂