selam kızlar nasılsınız..ben bugün hiç iyi değilim.kocam dün gece operasyona gitti şehir dışına hala yok.gelecek ama geceyi geçer heralde 🙁 rabbime emanetler..bugün uyandığımda sağ kolumu hissetmiyordum.üstünemi yattım ne bir ağrıki akşama kadar öldürdü beni.yataktan kalkamadım.geldimi hersey üst üste gelir offf..
selam kızlar nasılsınız..ben bugün hiç iyi değilim.kocam dün gece operasyona gitti şehir dışına hala yok.gelecek ama geceyi geçer heralde 🙁 rabbime emanetler..bugün uyandığımda sağ kolumu hissetmiyordum.üstünemi yattım ne bir ağrıki akşama kadar öldürdü beni.yataktan kalkamadım.geldimi hersey üst üste gelir offf..
Cnm seninde isin zor valla ben kafayi yerdim..neyse icini ferah tut insallah sag saglim doner evine..bu arada kolun icin gecmis olsun cnm ustune yattigina olmustur..
valla ne yalan söyliim bende bi kurusam diye dört göz bakıyorum bitip tükenmeyen akıntım var🙁 bence bi problem yoktur şu hamilelik düşüncesi yüzünden her ay şekilden şekle giriyoruz ben artık herşeyi psikolojik olarak yoruyorum.bu gidişle hamile kalsam bile psikolojiktir geçer dicem herhalde ayyy hadi bu ay ilk müjdeyi senden alalım🙂🙂:
çok beğendim yorumunu canm 🙂 çok doğru söylemişsin walla heray bişeyler oluyo sonra sonu hüsran hayırlısı diyelim inş canm bende istiyorum ama bugün biraz fazla yürüdüm kahverengi akıntı gelmiş sonra peçeteyle sildim hiç bişey yok nedenki?
bende kolay kolay akıntı olmaz hatta bu haziran ayında hiç olmadı adetim ilk gününden sonra 10. gün başlaladık bir gün mola verip 5 defa yaptık sonra yapmadık misafirlerimiz vardı yatılı hamile kaaldım akıntıda hiç olmadı hala akıntım yok...hayırlısıyla inşallah hepinizin yüzü güler şuan ezan okunuyr rabbim şu ezanların yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul etsin...
çok beğendim yorumunu canm 🙂 çok doğru söylemişsin walla heray bişeyler oluyo sonra sonu hüsran hayırlısı diyelim inş canm bende istiyorum ama bugün biraz fazla yürüdüm kahverengi akıntı gelmiş sonra peçeteyle sildim hiç bişey yok nedenki?
senin adetin ne zamandı yavrum?hani şööle bi hafta falan varsa yerleşme kanaması olarak hemen teşhisi yapıştıraym her birimiz birbirimizn dr.u olduk burda 😀