Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız.. ben pek iyi değilim.. dün çok şükür aşılamayı yaptık ama aşılamadan sonra çok feci kasık ve bel ağrısı çektim.. hala devam ediyor ağrılarım.. doktor çok başarılı bir aşılama olduğunu söyledi.. bakalım artık gerisi Allaha kalmış..

ıyim cnm seni sormali ben havadan sikayetci degilim gayet serin🙂

enter enter basıyoruz habure çalışıyoruz bunaldım sanayi çıkıp gezecek yerde değil valla akşam olsun balkonumda uzatıp ayakalrımı dinleneceğim şimdi kurdum ya kafamda tam tersi olur kesin 🙂

ben de işte beklemedeyim bugünde belirti olmazsa yarın test yada kan vereyim diyorum bir aksilik çıkmazsa

- - - Updated - - -

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH İNŞ. BU ZORLUKLARA DEĞER SONUÇLAR ALIRSIN CANIM

canım benim geçmiş olsun .ağrılarını anlıyorum ama herşey meleğimiz için az kaldı dayan rabbim hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin yüzünüz gülsün cnm.

bende günde birtane kullanıyorum 400mcg acaba yeterlimi? evet mecburen kullanıcaz bebek gelsinde🙂 zaten iki aydır ilaçlar beni sersemletti hep uykum var🙂

evet canım 400 mcg yeterli tam ihtiyaç artışı kadar fazlasını da alsan sıkıntı olmaz depo ediliyor ama gerekte yok fazlasına progestan bende hiç bir yan etki yapmadı kişisel bir şey bu yan etki meselesi hatta bende uyku bile yapmadı diyebilirim gebelikten kaynaklanan bir uyku sorunum var benim ilk zamandan beri ama azalmaya başladı çok şükür...

cnm insallah cektigin acinin mukafatini alirsin..nezaman test yapacaksin peki?

- - - Updated - - -

cnm insallah cektigin acinin mukafatini alirsin..nezaman test yapacaksin peki?