Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

psikolojik olablir mi acaba bir müddet sonra tekrar denese erkekler içinde zor bir durum beynen o an odaklanamıyorsa başka dr gittiniz mi

4 kez yaptırdık ilki 1.2 milyondu ,sonra4.4 milyondu sonra tekrar 1 milyon en son da 200 bin çıktı.iki ayrı doktora gittik bir de özele gittik.bakalım artık hayırlısı.

hoşbulduk mevlanacım takip ediyorum ama yazamıyorum malum depresyondaydım yeni atlattım. sen neler yapıyorsun?

- - - Updated - - -

inşallah cnm meleğim gelsin geç geldi bizi uğraştırdı diye döveceğim

Calisiyorum cnm bende gecen persembe catlama ignesi vuruldum bakalim hayirlisi..bi gelsinker bende dovecem(saka saka kiyamamki🙁

Eşim idrar tesitnden fenalık geliyor dedi sen direk hastaneye kan baktır diyor çünkü adet günü yaptım negatifti ha oldum ha oalcağım derken bugün 4. Gün işte hem merka ediyorum hem morelim bozulacak diye endişeleniyorum karmaşık duygular

ama halen hep oalacağim gibi baskılar ağrılar varrr 10 gündür bu belirtiler yedi bitirdi ya valla pöffffffff

eşimin spermiogramı iyice düştü sonuçlar kötü doktorun hadi başlıyoruz demesiyle başlayacağız tüp bebeğe.

canım hayırlısı olsun inşallah allah tüp bebeği meleğinize sebep eder ve kucağınıza alırsın sağlıkla üzmemeye çalış kendini canım allah yardımcın olsun her şeyin bir zamanı var inşallah en kısa zamanda gelir bebişin

selam kızlar nasılsınız.. ben pek iyi değilim.. dün çok şükür aşılamayı yaptık ama aşılamadan sonra çok feci kasık ve bel ağrısı çektim.. hala devam ediyor ağrılarım.. doktor çok başarılı bir aşılama olduğunu söyledi.. bakalım artık gerisi Allaha kalmış..
tatlım hayırlı olsun inşallah bu aşılama hayırlısıyla bebeğinin gelmesi için sebep olur canım ağrıların son derece normal bol bol dinlen canım hatta mümkünse hiç iş yapmamaya çalış kendine dikkat et canım...

enter enter basıyoruz habure çalışıyoruz bunaldım sanayi çıkıp gezecek yerde değil valla akşam olsun balkonumda uzatıp ayakalrımı dinleneceğim şimdi kurdum ya kafamda tam tersi olur kesin 🙂

ben de işte beklemedeyim bugünde belirti olmazsa yarın test yada kan vereyim diyorum bir aksilik çıkmazsa

- - - Updated - - -

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH İNŞ. BU ZORLUKLARA DEĞER SONUÇLAR ALIRSIN CANIM

hadi inşallah hamilesindir hayırlısıyla gelmiştir bebişin inşallah canım istersen kan tahlili yaptır canım daha net bir sonuç alırsın hayırlı haberler verirsin bize inşallah canım... ramazana gebe olarak girersiniz hepiniz inşallah canım...

4 kez yaptırdık ilki 1.2 milyondu ,sonra4.4 milyondu sonra tekrar 1 milyon en son da 200 bin çıktı.iki ayrı doktora gittik bir de özele gittik.bakalım artık hayırlısı.

allahtan ümit kesilmez allah yardımcımız olsun hepimizin
herşey bizler için sabırlı olmak destek olmak lazım

umut herşeydir inş. Güzel haberler alaıcağız isteyen bekleyen herkeslere nasip etsin allah

enter enter basıyoruz habure çalışıyoruz bunaldım sanayi çıkıp gezecek yerde değil valla akşam olsun balkonumda uzatıp ayakalrımı dinleneceğim şimdi kurdum ya kafamda tam tersi olur kesin 🙂

ben de işte beklemedeyim bugünde belirti olmazsa yarın test yada kan vereyim diyorum bir aksilik çıkmazsa

- - - Updated - - -

HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH İNŞ. BU ZORLUKLARA DEĞER SONUÇLAR ALIRSIN CANIM
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin yüzü güler

Eşim idrar tesitnden fenalık geliyor dedi sen direk hastaneye kan baktır diyor çünkü adet günü yaptım negatifti ha oldum ha oalcağım derken bugün 4. Gün işte hem merka ediyorum hem morelim bozulacak diye endişeleniyorum karmaşık duygular

ama halen hep oalacağim gibi baskılar ağrılar varrr 10 gündür bu belirtiler yedi bitirdi ya valla pöffffffff

canım adet olacakmışsın gibi olan sancı hiç geçmiyor ilk zamanlar benim ilk iki ay devam etti hatta normal adet tarihine gelince 2.ayın sonunda resmen adet oldum sandım kanamam falan geliyor sandım ama çok şükür bu rahmin kendini programlamasıyla ilgili bişeymiş bazı kadınlarda 9 ay boyunca devam edebiliyormuş

Geri