Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok şükür bizim hiç bir sorunumuz yok.. eşimin spermleri gayet iyi benim yumurtalarda iyi doktor hiçbir sorunumuzun olmadığını söyledi ama gel gör ki hiçbir sorun yokken olmuyor.. 3 ay klomen kullandım.. geçen ay günlük yapılan bir iğne kullandım ve tabi ki çatlatma iğnesi.. ama olmadı.. doktor aşılama deneyelim dedi.. bu ay da aynı iğneyi kullandım..yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesini oldum.. iğneden sonraki 36 saat içinde aşılama yapıldı.. yani dün.. adetime az kaldı zaten.. bu ay yumoşlarım geç büyüdü.. adetime 9 gün var bakalım artık gerisi Allaha kalmış..

Anladım cnm.zor bir sürecin sonuna gelmişsin çok zor günler ve aşamaları atlatmışsın.artık meyvelerini toplama zamanı geldi unut aşılamaya çok zor biliyorum ama rahat ol mutlu ol.ve allahtan hep sağlıklı,eli yüzü düzgün hayırlı bir evlat dile.allah yardımcın olsun .senin adına bu aşamaya geldiğin için sevindim darısı bizlere inş.

kızlar yarın sabah progestan' a başlıycam internette yorumlara baktım herkes çok kötü yazmış, çok fazla miğde bulantısı yapıyomuş.. kullananlar,bilgisi olanlar sizce nasıl??
veee insanı sarhoş gibi yapıyo güzelim ben günde 3 kere alıyorum başım öyle bi dönüyo ki anlatamam uyku yapıyo aşırı derecede neden verdi doktor sana

canım başka doktora gitmedinmi hiç? bende bundan önce iki doktora gittim hiçbişey yok olması lazım dediler,sonra şimdiki dr.a gittik polikistik over ve yumurta tembelliği varmış. sen nerde oturuyosun canım ?

veee insanı sarhoş gibi yapıyo güzelim ben günde 3 kere alıyorum başım öyle bi dönüyo ki anlatamam uyku yapıyo aşırı derecede neden verdi doktor sana

dün çatlatma iğnesi yaptırdım büyük ihtimalle hamile kalıcaksın bu ay dedi dr. ve yarın başlamamı istedi düşük olasılığı için,bende günde 3 tane içicem. hayırlısı bakalım 10 gün sonra görücez ne olucak..

İNŞALLAH BEBİŞ OLUR GÜLÜM HAYIRLISIYLA BENDE DÜŞÜK İÇİN İÇİYORUM CUMA GÜNÜ SİMSİYAH KANAMAM GELDİ AKŞAMLEYİN ONUN İÇİN VERDİ AMA MAHVEDİYO BENİ BAŞIM FIRILDAK GİBİ DÖNÜYO HERALDE 3 TANE ALDIĞIMIZDAN AMA BANA ONUN YANINDA RAHMİN İYİ GENİŞLESİN DİYE MAGNORM VERDİ PROGESTERON+CORASPİRİN+PRUTON+FOLBİOL KULLANIYORUM BELKİ ONDANDIR AMA KANAMAM TAMAMEN DİNDİ ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SENN HAMİLE KALIRSIN VE SAĞLIKLI GEÇER GEBELİĞİN

ne kadarlık hamilesin?leke geldiği için mi ilaç verdi doktor?

canım geçmiş olsun inşallah bidaha olmaz korkutmaz seni, hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. iyi dileklerin için çok sağol 🙂