Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bensudeee hadi hayırlı haberler bekliyoruz.feliçyam eminim hamilesin içime öyle doğdu😉 goncam hareketini ilk hissettiğinde yaz buraya olur mu bizde sabırsızlıkla bekliyoruz küçüğümüzü🙂🙂

Nurcum cok sagol iyi dileklerin icin insallah hepimiz hamile kaliriz bende cok istiyorum hepimizin hamile kalmasini hemde cok..evet gittik lunaparka cocuklar gibi eglendim valla cok iyi geldi🙂 felicya insallah bebegin gelmistir..sahile,bernam,bensude insallah sizlerdende aliriz mujdeyi..

kızlar bu gün bi test daha yaptım sonuç negatif ben pes ettim artık 13 gün oldu geçeli olsaydı çıkardı neden böyle gecikiyor onuda anlamış değilim ama her yönde pisikolojim bitti 14 aydır her ay üzüntü bitirdi beni herşeyi yaptım en iyi doktorlara gittim soğan suyu incir kürü arı sütü polen herşeyi dendim takdiri ilahi buymuş olmayan bişeyi zorlamayacağım artık kendimi doktora da gitmeyeceğim herşeyi akışına bırakmak en iyisi bir süre çocuk ta istemiyorum psikolojik tedavi görmek istiyorum yarın iyi bir psikolog la görüşecem herşeyin hayırlısı inşallah sizlerin en kısa zmanda olur bebişleriniz dualrım sizlerle ........Anne olmaıyorum inşallah manevi teyze olurum sayenizde 🙂