Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet çok güzel olurdu ama gönüller bir olsun bakalım acaba şimdi kan yaptırsam cikarmi belim çok ağrıyor sabah film izlerken ağladım esim güldü hayirdir dedi bugün migdemdede bulantılar var ama istifra edemedim halsizlik bas dönme cabası ve göğüs ağrıdan uyumakta zorlaniyom sizce hamismiyim

crema allahrazı olsun dileklerin için inş bakalım hayırlısı yarın bidaha gitcem acayip akıntım var bide sağ kasığıma bir sancı girio oturamıorum gögüslerim patlamak üzere🙁

- - - Updated - - -

nurcum 6 gün geçti de bakalım yarın neolcak

ooo hemde 6 gün geçmiş inşallah hamilesindir sabahmı gidiceksin tahlil için

evet çok güzel olurdu ama gönüller bir olsun bakalım acaba şimdi kan yaptırsam cikarmi belim çok ağrıyor sabah film izlerken ağladım esim güldü hayirdir dedi bugün migdemdede bulantılar var ama istifra edemedim halsizlik bas dönme cabası ve göğüs ağrıdan uyumakta zorlaniyom sizce hamismiyim

git bir baktır kanda çıkar muhakkak hadi merak ettim 🙂
güzel haber ver

kızlar adet günüme 2 gün kaldı çok heyecanlıyım.. aşılama gününden beri kasık ve bel ağrım var hafifledi ilk güne göre ama ara ara kasılmalar oluyor. göğüslerim bir acayip aşılamadan önce ağırıyordu hala devam ediyor.. hiç akıntım yok vajinal jel kullanmama rağmen.. bakalım artık Allahtan hayırlısı.. kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var.. inşallah bebeğim benimledir..
inşallah canım allah yardımcın olsun dualarını duysun,hayırlı sağlıklı bi bebiş versin sana bu ay ... inşallah birsürü hamilelik haberi alırız bu ay. vajinal jeli ne için kullanıyosun canım?

Evet çok güzel olurdu ama gönüller bir olsun bakalım acaba şimdi kan yaptırsam cikarmi belim çok ağrıyor sabah film izlerken ağladım esim güldü hayirdir dedi bugün migdemdede bulantılar var ama istifra edemedim halsizlik bas dönme cabası ve göğüs ağrıdan uyumakta zorlaniyom sizce hamismiyim

canım bence yaptırsan cıkar 6 gün geçmiş idrar testi yapmadınmı? hamilelik belirtilerinde var inşallah hamilesindir...

inşallah canım allah yardımcın olsun dualarını duysun,hayırlı sağlıklı bi bebiş versin sana bu ay ... inşallah birsürü hamilelik haberi alırız bu ay. vajinal jeli ne için kullanıyosun canım?
inşallah canım.. amin... hepimize versin rabbim.. vajinal jeli eğer döllenme olduysa düşüğü önlemek için verdi doktor.. dua edin ne oluuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr

Geri