Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bişeymi hesaplıyor acaba keşke gitmişken alsaydı 🙂

hayırlısı inş.

- - - Updated - - -

Ya bugun tuvalete gittim kac kez hasta oldum sandim ama sadece akintim var ve karnima kramp gibi agri giriyor..ben ama eger bu hafta hasta olmassan normal idrar testi yapicam..cnm sende icini rahat tut ve her iki turlusunede hazirlayalim kendimizi..

AYNEN YAZDIKALRINI YAŞADIM DEDİM TAMAM OLDU GİDİYORUM AKINTI BÖYLE BÖYLE GEÇTİ İŞTE UMARIM GÜZEL HABERLER VERİRİSİN BİZE MEVLANA

Ya bugun tuvalete gittim kac kez hasta oldum sandim ama sadece akintim var ve karnima kramp gibi agri giriyor..ben ama eger bu hafta hasta olmassan normal idrar testi yapicam..cnm sende icini rahat tut ve her iki turlusunede hazirlayalim kendimizi..
canım senin adetin düzene girdimi hatırladığım kadarıyla düzensizdi sanırım,inan ben hamile olmasamda buay senin olmanı çok istiyorum inşallah olur ... naptınız lunaparka gitmedinizmi?

Dilerim Allah'tan herkesin gönlüne göre versin bu ayın 30 da adet gunüm geçsin eğer dok gitcem kendimi hamile gibi hissediyorum eğer bebis varsa hepiniz adresinizi verin arkadaslar hepinize cikolata yollicam 🙂

inşallah hamilesindir canım sende bize adresini ver bizde bebişine ciciler yollarız🙂 ayy yakın olsa burdakiler bebek görmeye giderdik birbirimize , yada hamile kalmak isteyenlerinde biraraya geldiği bi gün olurdu süper eğlenceli olurdu muhabbet alır başını giderdi🙂

bensude belki dr.eğer hamileysen kan değerin biraz daha artsın diye bigün daha ertelemiştir.mevlanaaaammm inşallaaah hamilesindir kuzum inşallaaahh

crema allahrazı olsun dileklerin için inş bakalım hayırlısı yarın bidaha gitcem acayip akıntım var bide sağ kasığıma bir sancı girio oturamıorum gögüslerim patlamak üzere🙁

- - - Updated - - -

nurcum 6 gün geçti de bakalım yarın neolcak

kızlar adet günüme 2 gün kaldı çok heyecanlıyım.. aşılama gününden beri kasık ve bel ağrım var hafifledi ilk güne göre ama ara ara kasılmalar oluyor. göğüslerim bir acayip aşılamadan önce ağırıyordu hala devam ediyor.. hiç akıntım yok vajinal jel kullanmama rağmen.. bakalım artık Allahtan hayırlısı.. kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var.. inşallah bebeğim benimledir..

Geri