günaydın kızlar şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun isteyen herkesn bebişi olsun inşallh🙂
günaydın aşk kelebeği
günaydın kızlar...
günaydın kızlar şu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun isteyen herkesn bebişi olsun inşallh🙂
Yok cnm kan testi yapmicam ayin 2.nde olmassam insallah idrar testi yapicam sen peki??
bilmiyorum canım çok kararsızım hiç bir belirtimde yok , hamile değilmişim gibi hissediyorum hayırlısı bilmiyorum🙁
günaydın kızlar meryem suresinin anlamını okudunuz mu hiç tavsiye ederim insanın ruhane rahatlatıyor
insan psikolojisine yerleşiyor işte tam hazır hissediyorsun bekliyorsun hüsran olunca ister istemez morelsizleşiyor kelebek
aynen sahillo peki neden böyle hamile olduğumu hissettim anlamadım acaba dış gebelik mi geçirdim bilemiyorum
Ya bugun tuvalete gittim kac kez hasta oldum sandim ama sadece akintim var ve karnima kramp gibi agri giriyor..ben ama eger bu hafta hasta olmassan normal idrar testi yapicam..cnm sende icini rahat tut ve her iki turlusunede hazirlayalim kendimizi..bilmiyorum canım çok kararsızım hiç bir belirtimde yok , hamile değilmişim gibi hissediyorum hayırlısı bilmiyorum🙁