Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah bebeişin yüzünden oluyodur.bende hiiiççç bir belirti yok benimde kaçgündür canım sıkkın bu yüzden,10 gün önce çok umutluydum şuan sıfır, az kaldı bakalım ne olacak?

Insallah cnm ya hAfta sonu egildikce sol tarafima bisey batti arada goguslerim agriyor ve suandada sirtimin ustune yatinca sol tarafimi bisey cekiyor ama icimdeki ses adet olcami diyor insallah yaniliyorumdur..canim sende uzulme herkezde belirti olacak diye birsey yokki..yarin kresle lunaparka gidicez kararsizim oyuncaklara binip eglensemmiki yoksa binmesemmi bakalim..

Insallah cnm ya hAfta sonu egildikce sol tarafima bisey batti arada goguslerim agriyor ve suandada sirtimin ustune yatinca sol tarafimi bisey cekiyor ama icimdeki ses adet olcami diyor insallah yaniliyorumdur..canim sende uzulme herkezde belirti olacak diye birsey yokki..yarin kresle lunaparka gidicez kararsizim oyuncaklara binip eglensemmiki yoksa binmesemmi bakalim..
aman canim dikkat et kendine hareketlerine ne olur ne olmaz guzel bir gun gecirirsin insallah..canim sen kan tahlili yapicakmisin ? dr. bana ayin 26 sinda kan testi yaptir demisti 3 gun kaldi napsam bilmiyorum...

Arkadaslar bana bir haller oluyor belim ağrıyor sürekli haldiz yogunun biraz yürüyün basimdonuyor gece kramplar giriyor goguslerim ağrıyor en son 30 Temmuz oldum ve dok ilk günden itibaren serephoneyi verdi acaba bana bu ay neoldu
canim 30 hazirandami oldun temmuz yazmissin bende serephone kullandim , adetin ilk gunumu kullanmaya basladin, yumurta takibi yaptinizmi? insallah hamilelik belirtisidir canim yasadiklarin...

sabah test aldım yaptım ilk çizgi bordo renginde belirgindi ama ikinci çizgi de çıktı ama çok açık bi renk çizginin olduğu da belirgin ama hiç bişey anlamadım kafam çok karıştı
canım ikinci çizgi su rengimi uçuk pembe mi su gibi şeffaf bi renkse yoktur bende çok oldu ama soluk da olsa pemdeyse vardır bebiş. benim daha önce gecikmem oluyodu son 3 adettir zamanında oldum çünkü şartladım kendimi hamile değilsem adet olcam diye. önceden hayır adet olmucam diyodum olmuyodum bi an aklımdan çıkınca da hemen oluyodum. kafamı sakinleştirmeyi az da olsa başardım. tek sorun hamileyim gibi hissetmiyorum bilmiyorum hayırlısı

canım ikinci çizgi su rengimi uçuk pembe mi su gibi şeffaf bi renkse yoktur bende çok oldu ama soluk da olsa pemdeyse vardır bebiş. benim daha önce gecikmem oluyodu son 3 adettir zamanında oldum çünkü şartladım kendimi hamile değilsem adet olcam diye. önceden hayır adet olmucam diyodum olmuyodum bi an aklımdan çıkınca da hemen oluyodum. kafamı sakinleştirmeyi az da olsa başardım. tek sorun hamileyim gibi hissetmiyorum bilmiyorum hayırlısı
evet ikinci çizgi şeffaf gibi bi renk daha önce hiç olmamıştı ondan şaşırdım bende 1 yıldır adet olamıyorum sağdece ilaçla olabiliyorum bu sefer olacak gibiydim arı sütü düzenliyor diye arı sütü kullandım fayda etmedi demekki 12 gün geçti bebiş olsaydı çıkardı sanırım bu ay da yok artık bebişie kafamı takmıyorum adetlerimin düzensizliği beni çok yıprattıı artok ona da kafamı takmayacağım doktorsa felan da gitmeyeceğim zamana bırakacam herşeyi inşallah hamişsindir canım morellerimiz yerine gelir sayende umutlarımız artar

kızlar selaaam sizi cok özledim.eşimin yanına gidiyorum o yüzden giremiyorum kaç gündür🙁 zehra,ayşe,mevlana,feliçya,özlem,şule vee diğer herkess inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz.adet olanlara ben olmuşum kadar üzülüyorum ama Allahtan umut kesilmez.sevgili hamiş arkadaşlar sizde hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebişleri inşallaah🙂
bu arada sanırım ben bu ay erken adet olucam daha 10 gün var ama şu an adet sancısı gibi sancım var bide olcağmız zaman hani bi baskı oluyo ya kasıklarda o var.hiç bu kadar erken olmamıştım bu ay da böyle olcak herhalde(tabiii inşallaaahh olmam🙂

kızlar selaaam sizi cok özledim.eşimin yanına gidiyorum o yüzden giremiyorum kaç gündür🙁 zehra,ayşe,mevlana,feliçya,özlem,şule vee diğer herkess inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz.adet olanlara ben olmuşum kadar üzülüyorum ama Allahtan umut kesilmez.sevgili hamiş arkadaşlar sizde hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebişleri inşallaah🙂
bu arada sanırım ben bu ay erken adet olucam daha 10 gün var ama şu an adet sancısı gibi sancım var bide olcağmız zaman hani bi baskı oluyo ya kasıklarda o var.hiç bu kadar erken olmamıştım bu ay da böyle olcak herhalde(tabiii inşallaaahh olmam🙂
inşallah sende en kısa zmanda bebişinin kucağına alırsın daha günün gelmemiş o ağrılar bende de oldu ama 12 gün geçti daha adet olmadım 🙂

Geri