Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyorum canım çok kararsızım hiç bir belirtimde yok , hamile değilmişim gibi hissediyorum hayırlısı bilmiyorum🙁

nur hamile bir arkd.söylemişti bna hamile olduğunu kendiliğinden hissetmiş işte bir anda hareketlerm değişti dikkt etmeye başladım karınımı tutumaya başladım demişti.ama geçen ay bnde öyleydim 🙁 bebiş kıyafetleri fln bakıyordum kii ben kendimi hazır hissetmiyordum üstelik sadece 2 kez denemiştik ama malesef gecikmeli adet oldum şimdi o his kayboldu bnden ve dha cok istiyorum çünkü yaşamış gibi oldum neden böyle oldu bilmiorum.

günaydın kızlar meryem suresinin anlamını okudunuz mu hiç tavsiye ederim insanın ruhane rahatlatıyor

- - - Updated - - -

sahillo okuyim bnde eve gidince nasipse

bilmiyorum canım çok kararsızım hiç bir belirtimde yok , hamile değilmişim gibi hissediyorum hayırlısı bilmiyorum🙁
Ya bugun tuvalete gittim kac kez hasta oldum sandim ama sadece akintim var ve karnima kramp gibi agri giriyor..ben ama eger bu hafta hasta olmassan normal idrar testi yapicam..cnm sende icini rahat tut ve her iki turlusunede hazirlayalim kendimizi..

Geri