Cnm bak boyle yapma lutfen sende pco var ozaman?? Benden sana tavsiye tedaviyi birakma birde olumsuz dusunme rabbimin bir bildigi vardir piskologinide bozma siz mutlu olun bebek gelir elbet..doktora git ve adet sokturucu versin..olumsuz olma tamammi..isyanda etmiyelim hicbirzaman olacak insallah oyle dusun..
ya belki 10 doktora gittim hiç birşey yok diyorlar bende bıktım iç bişey yoksa hadi çocuk olmuyor pekiş neden adet olamıyorum doktorlarmı bulamıyor anlamıyorum en sonki doktora sordum pko olabilirmi dedim hayır yok dedi o yüzden doktora da gitsem çözüm olmuyor şuanda göğüslerimde şiddetli damarlar belirginleşti ve sızlıyor bu neden oludu onuda anlamadım doktorlar bi sorun var tedavi yaplım demiyorlar bende bıktım o yüzden çokkkkkkk köttüüü durumdayım sürekli bunun yüzünden eşimle tartışıyorum
valla cnm ben detaylı bilmiyorumm sperm testi tekrar bayram dan sonra yapılacakk açık ameliyat oldu eşimm iki taraflı kasıktan kestiler dr zaten 1 sene süre veriyoo hemen hamiş kalırsın demiyo kii ama şu an ilişkiye girmemizde bir sakınca görmedi dr şükür kii eşimde şu an agrı sancı sızı gibi bişede yok ama bilmiyomm bu ameliyattan nasıl bir sonuç alacaz hiç belli degil🙁
canım sen merak etme allahın izniyle en az iki katına çıkar sen eşine keçiboynuzu kürü faln yedir birde deniz ürünlerini tüketmeye çalışın dua et gerisi allaha kalmış elinden geleni yapınca gerisi takdiri ilahi inşallah düzelecek
ya belki 10 doktora gittim hiç birşey yok diyorlar bende bıktım iç bişey yoksa hadi çocuk olmuyor pekiş neden adet olamıyorum doktorlarmı bulamıyor anlamıyorum en sonki doktora sordum pko olabilirmi dedim hayır yok dedi o yüzden doktora da gitsem çözüm olmuyor şuanda göğüslerimde şiddetli damarlar belirginleşti ve sızlıyor bu neden oludu onuda anlamadım doktorlar bi sorun var tedavi yaplım demiyorlar bende bıktım o yüzden çokkkkkkk köttüüü durumdayım sürekli bunun yüzünden eşimle tartışıyorum
canım banada dr.lar hiçbişeyin yok olması gerekiyo dediler olmadı,şimdiki gittiğim dr. daha ilk muayenede hemen söyledi
istanbulun neresinde oturuyosun canım benim gittiğim dr. bakırköyde tavsiye ederim eğer gitmek istersen,hakkında hep olumlu yorumlar var dr.un
Canim esinle tartisma sen birbirinize destek olmaniz lazim..bak bende 2yildir ugrasiyorum ve pes etmedim etmicemde..biliyorum cunki birgun olacak sen az daha bekle ve bir test daha yap sonuncusu galiba cifttti degilmi??Herseyin hayirlisi olsun tatlim..
canım banada dr.lar hiçbişeyin yok olması gerekiyo dediler olmadı,şimdiki gittiğim dr. daha ilk muayenede hemen söyledi
istanbulun neresinde oturuyosun canım benim gittiğim dr. bakırköyde tavsiye ederim eğer gitmek istersen,hakkında hep olumlu yorumlar var dr.un
canım ben istanbulda değilim Antalyad ayaşıyorum buranın en iyi özel doktorların a gittim bana en son gittiğim doktor sende eşinde de sorun yok doktor doktor gezip paranı boşa harcama otur evinde bekle dedi o yüzden şaşaırdım kaldım ne yapacağımı
Canim esinle tartisma sen birbirinize destek olmaniz lazim..bak bende 2yildir ugrasiyorum ve pes etmedim etmicemde..biliyorum cunki birgun olacak sen az daha bekle ve bir test daha yap sonuncusu galiba cifttti degilmi??Herseyin hayirlisi olsun tatlim..
ya eşim hayatta hiç birşeyi kafaya takan bi insan değil bende çok takıyorum bunun için bana kızıyor bu kadar taktığın için olmuyor diye ama elimde değil en iyi doktorlara götüreyim para hiç önemli değil diyor gidiyoruz ama sonnuç çıkmıyor bu yüzden çok tartışıyoruz olmazsa olmaz onun için otorup ağlayalım mı üzelelim mi diyor bana destek olmuyor ağlamamdan nefret ediyor bende ağlayarak rahatlıyorum offfffffff çok zor bişeymiş bu Allah kimseyi evlat la sınamasın
canım ben istanbulda değilim Antalyad ayaşıyorum buranın en iyi özel doktorların a gittim bana en son gittiğim doktor sende eşinde de sorun yok doktor doktor gezip paranı boşa harcama otur evinde bekle dedi o yüzden şaşaırdım kaldım ne yapacağımı
anlıyorum seni çok yıpratıcı bir durum ama sen yinede vazgeme,hem bişey olmasa neden adet düzensizliğin olsunki anlamadım? siz nezamandır bebek istiyosunuz?