Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm ugurlu abim ameliyat oldu ama dr 70 günde ancak spermin düzene girer demiş senin eşin ne çabuk iyilesti
tatlımm eşiminn ameliyattan öncee spermlerindee iyileşmee varmışş dr öle demişti ilçalarr olumlu etkilemiştii eşimin şu an spermleri ne durumda bilmiyom daa cnmm gayet iyi şu ann dr ilişki serbest dedi kontrole gitmiştii bizde başladık çalışmalara ama ne zaman bebeğim olurr olmaz mı onuu bilmiyozz 1 seene süre veriyo dr 🙁

cnm abimin 1 saat sürdü antibiyotik ve vitamin verdi evicap ve qenzim10 solgarın 100mg 1 ay ilişki yok 1 aydan sonra HAFTADA 1 KEZ ESİ KECİBOYNUZU KÜRÜ YAPIYOR 70 GÜN SONRA SPERM OLÇÜMÜ YAPILICAK EGER SPERMİ DÜZELMİŞSE ÇOÇUK DÜŞÜNÜCEKLER 3 AY AGIR İŞ YOK SENİN ESİN NE KADAR KISA SÜREDE İYİLESTİ VE ÇOÇUK DÜŞÜNÜYORSUNUZ ÇÜNKÜ ABİMİN SPERMLERİ ETKİLENMEDİĞİ HALDE DR BU SÜREYİ VERDİ ETKİLENSE 6 AY 1 SENE DİYOR BEN ANLAMADIM BİZİM DR İYİ DEĞİLMİ

Anladım cnm sen yinede sperm olçümü yaptır çünkü benim yasadıgımı yasama bizim saglıksız döllenmeden oldu bebişim şimdi bizde genetik arastırmaya gidiyoruz kan verdik 1 ay sonra çıkıcak esimin spermlerine baktırdım iyi çıktı bakalım genetik arastırmada ne çıkıcak

Geri