Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saat 3 gibi gidicem 4 te falan cıkar sonuç heralde?

canım inşallah hayırlı haberlerle gel bebişin inşallah seninledir canım

Kizlar kesin hasta olicam oyle hissediorum off

canım hemen umutsuzluğa kapılma ya bende başdönmesi hariç herşey adet olcakmışım gibiydi ama olmadım inşallah seninde meleğin diğer arkadaşalrımızında meleği gelmiştir canım

yakışıklı sen dikakt ettiğin bişeyler olmuşmuydu süprizmi oldu sende bekliyormudun bizler gibi

canım ben kasımda doktor doktor dolaşmaya başladım şubatta gittiğim doktor klomen vermişti 3.ay klomen kullanışımda hamile kaldım canım ama ilk iki ay çok stresim vardı hatta ilk ay kesin hamile kaldım dedim test pozitif gibi görünüyordu ama adet oldum sanırım kimyasal gebelik geçirdim çünkü doktor bana progestan falan vermemişti... son ay düşünmeyi bıraktım eşimle hiç konuşmadık gebelik mevzusunu ben hatta ilacı kullanmıcam dedim gittim ilacı kullandım hiç kimseye söylemedim sadece her ilişkiden sonra ayaklarımı yükseğe kaldırıp yattım bir saat kadar bir de ne kdar etkili olmuşdur bilmiyorum ama burdaki bir ablanın ısrarıyla adetimin bitmesine 3 gün kala yakı yapıştırdım belime 3 gün duracak demişti ama ben 1.5 gün tutabildim dayanamadım çıkardım ama en önemlisi gerçekten hiç düşünmedim acaba tutacak mı hamile kalabilecekmiyim düşünmedim stres engelliyor diye düşünüyorum çünkü biz altı ay uğraştık öncesindende kaza olsun falan diye arada kandom kullandırmıyordum ama olmamıştı allah düşünmeyince tevekkül edince veriyor diye düşünüyorum...
sürpriz meselesine gelince ben 3 gün geçince test yaptım negatif çıktı doktor olmamış dedi bende kist oluştu diye doktora gittim sonraki gün hamile olduğumu öğrendim yani bana baya bir sürpriz oldu 3.gün gittiğim doktorun tavrı yüzünden akşam boyunca ağlamıştım
NE UZUN OLDU YA😀