Cnm yeni geldi mesajin uzulme lutfen peki erken yaptirmis ihtimalin varmi? Sordunmu
Isyan etmede zaten vardir olmamasinin sebebi belki allah korusun hasta bir bebek olacakti yada nebilim baska bir rahatsizlik..icini ferah tut ve karamsar olma bu yolda yilmak yok birgun bizde anne olacagiz cnm uzulme
Isyan etmede zaten vardir olmamasinin sebebi belki allah korusun hasta bir bebek olacakti yada nebilim baska bir rahatsizlik..icini ferah tut ve karamsar olma bu yolda yilmak yok birgun bizde anne olacagiz cnm uzulme
Ahh ahh o tanidiklari cok iyi bilirim🙁 bosver ben o tanidiklari sallamiyorum artik..sagol cnm bende yarin sabah idrar testi yapicam ama sen benden 5 gun sonra oldun igneyi erkenmiydiki?? benim yarin 16.gunum olacak senin galiba 10.veya11.gunun degilmi?
üzülme canm hayırlısı olsn bi bildiği war rabbimin ki wermiyo bize ewlat inş fazla beklemeyiz tek teselli bu 🙁evet canım geç oldum ayın 16 sında 11. gün bugün ( ne olur erken yapmıssın de 🙂 ). seninde başını şişirdim gaaliba kusura bakma 🙁