Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Rahat ol cnm insallah bugun kutlicaz 🙂

- - - Updated - - -

Ammiiiiiin insallah cnm..nasil gidiyor hamilelik??
iyi gidiyor çok şükür ...Rabbim en kısa zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün..canım ben her ay heyecanla beklerken hep hüsran oluyrdu sonu en son ay rahattım okadar rahattım ki tatile odaklamıştım kendmi denize girip bütün senenin yorgunluğunu atacağım diye düşünüp hiç hesap yapmadım..hatta daha önce ki aylarda belirtiler olyordu bende ağzımın tadı değişirdi midem bulanırdı falan filan hepsi psikolojik rahat ol caanım sadece dua et...Rabbim geri çevirmiyor sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah=)

Keyifle okudum inş. Kısa zamanda bizde aynı duyguları yaşarız
ben düşünmeye başlayalı 2 ay oldu bakalım artık allah nasip ettiyse olur yani düşünüyorum eskiden ne folik vardı ne ayak kaldırmak vardı allah nasip edince ol dedimi oluor hatta kornup kalanlar hep duyduğumuz şeyler

bu ay ben hissediyorum güzel haberler alıcağız

Amin cnm insallah..bakalim kaderimizde ne varsa onu yasicaz..

Kizlar cok oluyorum ama soriyim dedim demin nevresimleri degistiriyordum boyle ellerim havada yorgani silkelerke karnimin sol tarafini cekiliyor gibiydi hafif bir siziydi..galiba ben dayanamayip yarin yapicam testi🙂 cikarmiki?? Yarin igneyi vuruldugum 16.gun olacak

kesinlikle canım ya allah isteyince olmaz denenler oluyor işte inşallah en kısa zamanda sizin güzel haberlerinizi alacağız allah inşallah sizin meleklerinizede ol demiştir canım...

16 gün olduysa çıkar inşallah canım ama istersen yinede doktorunun söylediği zamanı bekle tabi bekleyebilirsen...😀inşallah bize çok güzel haberle verirsiniz bu ay hepiniz canım