sadece test yaptırdım kimseyle görüşmedim ama ayın 26 sında yaptır demişti. ayın 16sında çatlatma iğnesi yaptırdım olsa çıkardı heralde dimi?
ama neden 0,1 çıkmadı da 0,322 çıktı ilaçlardanmı acaba.. neyse sonuç olarak yıne yokkkkkkkk
isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi yeter artık ya🙁
Isyan etmede zaten vardir olmamasinin sebebi belki allah korusun hasta bir bebek olacakti yada nebilim baska bir rahatsizlik..icini ferah tut ve karamsar olma bu yolda yilmak yok birgun bizde anne olacagiz cnm uzulme
Isyan etmede zaten vardir olmamasinin sebebi belki allah korusun hasta bir bebek olacakti yada nebilim baska bir rahatsizlik..icini ferah tut ve karamsar olma bu yolda yilmak yok birgun bizde anne olacagiz cnm uzulme
ya bak bide ne oldu; yolda geliyorum aglamamak için zor tutuyorum kendimi,bi tanıdık gördüm (muhabbetimiz olmayan sadece selamlastığımız) slm verdim bana dediği birinci sey : napıyosun çalışıyomusun,, ikincisi de bebek yokmu???? bıktım insanların sorularından , tamda üstüne geldi daha çok moralım bozuldu...
ama neyse bir iki saate buna alışıcam insanın alışamadığı şey yok sağlık olsun...
Ahh ahh o tanidiklari cok iyi bilirim🙁 bosver ben o tanidiklari sallamiyorum artik..sagol cnm bende yarin sabah idrar testi yapicam ama sen benden 5 gun sonra oldun igneyi erkenmiydiki?? benim yarin 16.gunum olacak senin galiba 10.veya11.gunun degilmi?
Ahh ahh o tanidiklari cok iyi bilirim🙁 bosver ben o tanidiklari sallamiyorum artik..sagol cnm bende yarin sabah idrar testi yapicam ama sen benden 5 gun sonra oldun igneyi erkenmiydiki?? benim yarin 16.gunum olacak senin galiba 10.veya11.gunun degilmi?
Cnm ben 12.nde vuruldum doktorum 26.kan testi istersen veya 2.8 idrar demisti ve aramizda 5 gun var insallah erken yapmissindir bekle bakalim az daha hem birdaha kafa sisirdim fln deme lutfen bizler birbirimize yardimci olmak icin variz ben elimden geldigi kadar teselli eder veya yardimci olurum🙂