Cnm ben 12.nde vuruldum doktorum 26.kan testi istersen veya 2.8 idrar demisti ve aramizda 5 gun var insallah erken yapmissindir bekle bakalim az daha hem birdaha kafa sisirdim fln deme lutfen bizler birbirimize yardimci olmak icin variz ben elimden geldigi kadar teselli eder veya yardimci olurum🙂
sagol canım benim, hersey çin desteğin için. valla burası olmasa ne yapardım ya kime derdimi anlatırdım iyiki varsınız... inşallah erkendir yine ümitlendim ama neyse kaptırmıyım yine kendimi🙂 sen sabah yapar yapmaz haber ver canım merak ederiz🙂
Rica ederim canim🙂 bebde burayi cok seviyorum iyiki kayit olmusum..tabi ben sabah erkenden yapicam testi insallah positifitir cumartesi esimin dogum gunu var supriz yapmayi cok istiyorum ama yinede ben hep diyorum hakkimda hayirlisi neyse o olur insallah
Kizlar test yaptim vee galiba hamileyim iki cizgide cikti biri daha acikti amavar cizgi belirgin allahim sukurler olsun suan ellerim titriyor ilk size yaziyorum esime daha nasil dicemi bilmiyorum..
Kizlar test yaptim vee galiba hamileyim iki cizgide cikti biri daha acikti amavar cizgi belirgin allahim sukurler olsun suan ellerim titriyor ilk size yaziyorum esime daha nasil dicemi bilmiyorum..
:kutlama1:
canım benim çok sevindim hadi gözün aydın. yaşasın ya güzel bir haber valla çok sevindim🙂 eşine tam doğum günü hediyesi olacak süper. sonunda geliyo bebişiiiinnnnn 🙂
mevlanacım testi atma sakla yarın daha belirgin olursa testi yine yap ve hiç çaktırmadan testi sar güzel hedie paketine birşey al gömlek cepine koy hediyenin üstüne not yaz cepine bak felan gibisinden yönlenidrmeler