kızlar beni bu ay hiç umutlu deeğilim hevesim kırıldı çok hiç fırsatımız olmadı bebiş çalışmaları için bugünde kayınvalıdemlere gidios şehir dışına sanırım bu ay bnm imkansızz hevesm kırıldı vla
melekler merhaba adetim 7gün gecktı acaba hamılemıyım ve hiççççç düzensiz adet olmamıstım bu zamana kadarrr normal test yaptım ama test gecersiz cıktı cesaret edıpte kan testıne gıdemıyorum ya olumsuz bırseyle karsılasırım dıye ınanamazsınız melekler ama 7 gundur göbişimle konusuyorum insallah karnımdasındır gelmıssındır bebebqım dıorum eger yoksa gercekten uzulurum saygıılar...
melekler merhaba adetim 7gün gecktı acaba hamılemıyım ve hiççççç düzensiz adet olmamıstım bu zamana kadarrr normal test yaptım ama test gecersiz cıktı cesaret edıpte kan testıne gıdemıyorum ya olumsuz bırseyle karsılasırım dıye ınanamazsınız melekler ama 7 gundur göbişimle konusuyorum insallah karnımdasındır gelmıssındır bebebqım dıorum eger yoksa gercekten uzulurum saygıılar...
mrhb burçin dün akşam bir sey öğrendim suan mevsımsel gecikmlerde kadınlarda cok yasanıyormuş idrar testinden mutlaka cıkması gerekırdı dıe dusunuorum bir şey dha öğrendim oda vucüt kendini hamileliğe hazrlarmış bu gecikmeler ondanda yaşanabilirmiş inşallh öyledr hayrlısıyla
kızlar beni bu ay hiç umutlu deeğilim hevesim kırıldı çok hiç fırsatımız olmadı bebiş çalışmaları için bugünde kayınvalıdemlere gidios şehir dışına sanırım bu ay bnm imkansızz hevesm kırıldı vla
burçin arkadaşım çok güzel duygular beklenti içindeyiz hepimiz
inş. hamilesindir canım
geçen hafta benimde 7 gün geçti ve akşamısı zaten regl oldum testede çıkmamıştı kandada çıkmadı ama geçikti bence git bir özel hastaneye kan ver 1 2 saat sonra sonuçlanıyor en azından ne olduğunu bilirsin o na göre davranıp hareket edersin test neden bozuk çıkmçış ki acaba tekrar yapsan alsan hadi bize müjdeli haber ver inş.
- - - Updated - - -
a.özlem sağlık olsun inş. bir dahakine güzel sonuçlar alırız sendende
sahill fırsat bulamıyoruz ramazandan önce ablam buraydı 10 gün hastaydı hep annemdeydik ramazandan bu yna hep dışarda yemekteyız eve geç gelınce uyuya kalıyorum eşimde uyandırmıyor insan uyandırır biraz üstüne düşer düşmüyor bu konuda belki bni sıkmak istemiyr bilmiyorm işte ee bugnde kayınvalıdeme gıdos pazartesı gelecegz artk naspse bıdakı ay ınsallh