ayşe&ramo Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.151 uğurlubebek' Alıntı: hmm bendee dünn yeşil fasulyee pirinç pilavı yapmıştımm ama kocişlee çok yemek yediğimiz içinn kalmadıı anam ben ne pişirsemmm yaaaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... fırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂
uğurlubebek' Alıntı: hmm bendee dünn yeşil fasulyee pirinç pilavı yapmıştımm ama kocişlee çok yemek yediğimiz içinn kalmadıı anam ben ne pişirsemmm yaaaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... fırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.152 ayşe&ramo' Alıntı: fırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂 Genişletmek için tıkla ... hmmm güzell fikirrr cnmmm şehriye çorbaaa fırındaa tavuk salataa kavun karpuzzz ohhh yeterrr bugunlukkkkkk ben kaçtıı balımm grşrzzzz kocaman öpüyorummmmm kendine dikkat et cnmmm
ayşe&ramo' Alıntı: fırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂 Genişletmek için tıkla ... hmmm güzell fikirrr cnmmm şehriye çorbaaa fırındaa tavuk salataa kavun karpuzzz ohhh yeterrr bugunlukkkkkk ben kaçtıı balımm grşrzzzz kocaman öpüyorummmmm kendine dikkat et cnmmm
Mevlana Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.153 uğurlubebek' Alıntı: gonca 16' Alıntı: inşallahh korktugumuza ugramayızz allahın izniyele gelmiştir bebişinnn cnmm inşallahhhhh Genişletmek için tıkla ... Korkuttunuz beni icime suphe olustu bakalim yakinda anlariz herseyi Genişletmek için tıkla ...
uğurlubebek' Alıntı: gonca 16' Alıntı: inşallahh korktugumuza ugramayızz allahın izniyele gelmiştir bebişinnn cnmm inşallahhhhh Genişletmek için tıkla ... Korkuttunuz beni icime suphe olustu bakalim yakinda anlariz herseyi Genişletmek için tıkla ...
gonca 16 Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.154 Mevlana' Alıntı: [QUOTE Korkuttunuz beni icime suphe olustu bakalim yakinda anlariz herseyi Genişletmek için tıkla ... kuzum sen korkma rabbim bilir herseyi sadece kesin anlamak için kan tahlili gerek.umarım meleğin gelmiştir ayyy ne tatlı olur 🙂
Mevlana' Alıntı: [QUOTE Korkuttunuz beni icime suphe olustu bakalim yakinda anlariz herseyi Genişletmek için tıkla ... kuzum sen korkma rabbim bilir herseyi sadece kesin anlamak için kan tahlili gerek.umarım meleğin gelmiştir ayyy ne tatlı olur 🙂
ayşe&ramo Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.155 uğurlubebek' Alıntı: hmmm güzell fikirrr cnmmm şehriye çorbaaa fırındaa tavuk salataa kavun karpuzzz ohhh yeterrr bugunlukkkkkk ben kaçtıı balımm grşrzzzz kocaman öpüyorummmmm kendine dikkat et cnmmm Genişletmek için tıkla ... aha sana güzel fikir werdim 😀 afiyet olsn canm bnede öpüyorum seniş görüşürüz bay tatlım 🙂
uğurlubebek' Alıntı: hmmm güzell fikirrr cnmmm şehriye çorbaaa fırındaa tavuk salataa kavun karpuzzz ohhh yeterrr bugunlukkkkkk ben kaçtıı balımm grşrzzzz kocaman öpüyorummmmm kendine dikkat et cnmmm Genişletmek için tıkla ... aha sana güzel fikir werdim 😀 afiyet olsn canm bnede öpüyorum seniş görüşürüz bay tatlım 🙂
Mevlana Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.156 Bendede yogurt corbasi yaprak sarmasi,pilav,mantarli sebze yemegi,ve salata var bende yaziyim bari🙂
Mevlana Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.157 gonca 16' Alıntı: kuzum sen korkma rabbim bilir herseyi sadece kesin anlamak için kan tahlili gerek.umarım meleğin gelmiştir ayyy ne tatlı olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet pazartesi gidecegim insallah guzel bir sonuc alirim..evet cok guzel olacak hersey buna inaniyorum
gonca 16' Alıntı: kuzum sen korkma rabbim bilir herseyi sadece kesin anlamak için kan tahlili gerek.umarım meleğin gelmiştir ayyy ne tatlı olur 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet pazartesi gidecegim insallah guzel bir sonuc alirim..evet cok guzel olacak hersey buna inaniyorum
cimcime eses Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.158 Mevlanacığım, çok sevindim cidden, bebeğin gelmiş 🙂 Rabbim hayrılısıyla kucağınada almak nasip etsin...
Mevlanacığım, çok sevindim cidden, bebeğin gelmiş 🙂 Rabbim hayrılısıyla kucağınada almak nasip etsin...
Mevlana Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.159 Sagol ikranurcum idrar testi positifti insallah kan testide ayni olur sen nasilsin az kaldi dEgilmi doguma?
Sagol ikranurcum idrar testi positifti insallah kan testide ayni olur sen nasilsin az kaldi dEgilmi doguma?
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2012 #67.160 Mevlana' Alıntı: Kizlar test yaptim vee galiba hamileyim iki cizgide cikti biri daha acikti amavar cizgi belirgin allahim sukurler olsun suan ellerim titriyor ilk size yaziyorum esime daha nasil dicemi bilmiyorum.. Genişletmek için tıkla ... ayyyyyy canımm çok sevindim ya Allah inşallah kucağına almayı nasip eder ayağını sürü de biz de gelelim arkandan .
Mevlana' Alıntı: Kizlar test yaptim vee galiba hamileyim iki cizgide cikti biri daha acikti amavar cizgi belirgin allahim sukurler olsun suan ellerim titriyor ilk size yaziyorum esime daha nasil dicemi bilmiyorum.. Genişletmek için tıkla ... ayyyyyy canımm çok sevindim ya Allah inşallah kucağına almayı nasip eder ayağını sürü de biz de gelelim arkandan .