fırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂hmm bendee dünn yeşil fasulyee pirinç pilavı yapmıştımm ama kocişlee çok yemek yediğimiz içinn kalmadıı anam ben ne pişirsemmm yaaaa 🙁
fırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂hmm bendee dünn yeşil fasulyee pirinç pilavı yapmıştımm ama kocişlee çok yemek yediğimiz içinn kalmadıı anam ben ne pişirsemmm yaaaa 🙁
hmmm güzell fikirrr cnmmm şehriye çorbaaa fırındaa tavuk salataa kavun karpuzzz ohhh yeterrr bugunlukkkkkk ben kaçtıı balımm grşrzzzz kocaman öpüyorummmmm kendine dikkat et cnmmmfırında tavuk bulgur pilavı nasıl canm 🙂
inşallahh korktugumuza ugramayızz allahın izniyele gelmiştir bebişinnn cnmm inşallahhhhh
Korkuttunuz beni icime suphe olustu bakalim yakinda anlariz herseyi
[QUOTE
Korkuttunuz beni icime suphe olustu bakalim yakinda anlariz herseyi
aha sana güzel fikir werdim 😀 afiyet olsn canm bnede öpüyorum seniş görüşürüz bay tatlım 🙂hmmm güzell fikirrr cnmmm şehriye çorbaaa fırındaa tavuk salataa kavun karpuzzz ohhh yeterrr bugunlukkkkkk ben kaçtıı balımm grşrzzzz kocaman öpüyorummmmm kendine dikkat et cnmmm
kuzum sen korkma rabbim bilir herseyi sadece kesin anlamak için kan tahlili gerek.umarım meleğin gelmiştir ayyy ne tatlı olur 🙂
ayyyyyy canımm çok sevindim ya Allah inşallah kucağına almayı nasip eder ayağını sürü de biz de gelelim arkandan .Kizlar test yaptim vee galiba hamileyim iki cizgide cikti biri daha acikti amavar cizgi belirgin allahim sukurler olsun suan ellerim titriyor ilk size yaziyorum esime daha nasil dicemi bilmiyorum..