Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bernam lutfen aglama ben ozur dilerim sizi uzduysem..cnm bende hala adet olacakmissim gibi hissediyorum ve atesim hep 37 derece insallah saglikli olurda kiz veya erkek hic farketmez..insallah hepinizin mujdesini alacagiz acilisi ben yaptim bu ay insallah ugurlu gelirde pesimden gelirsiniz🙂

Şuan normal düşünüyoruz canım, son anda bir sıkıntı çıkmaz inşaAllah...

ikranurcum çok az kalmış allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza,cicileride hazırdır şimdi bebişin adını ne koyucaksınız

Evet çok az kaldı ama geçmiyor desem inanırmısın canım 🙂
Herşey hazır, doğum çantamızı hazırladık, beşiğimiz kuruldu şimdilik tek eksik oğlum.
İnşaAllah en geç 2 hafta sonra oda yanımda olacak...

Kizlar hallettim bodi aldim beyaz ufaciik üzerinede"babacim nice yillara insallah 9 ay sonra yaninizdayim!anneme ve bana cook iyi bak seni seviyoruz" yazdim cok hos oldu🙂

Çok güzel bir sürpriz olacak, eşim çift çizgiyi görünce neredeyse ağlayacaktı, böyle bir sürpriz yapsaydım sanırım ağlardı 🙂

Bakalim benim esim normalde pek duygusunu belli edemez aglasinlar tabi iyidir🙂

canım inşallah güzel haberle gelirsin allah yardımcın olsun dualarımız seninle , hayırlı haberini bekliyoruz canım...

hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir sendende güzel bir haber alırız, herkes güzel haberler versin ardı arkası kesilmesin inşallah🙂 senin tarihin ne zamandı canım nekadar kaldı?