Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yine hayallerimin suya düştüğü bir günü yaşıyorum..test negatif çıktı.. halbuki çok umutlanmıştım adetim geciktiği için.. çünkü hiç gecikmezdi.. hala da gelmedi... kafam çok karışık madem bebek yok adetim neden daha gelmedi.. yoruldum artık bırakıyorum doktora gitmeyeceğim bir daha.. ne olacaksa olsun..

Allahım bize de ver.. bizim de hayatımıza renk katacak bir bebeğimiz olsun.. evimiz çocuk sesleriyle dolsun.. ne zaman hayallerimiz gerçek olacak? ne zaman evimiz çocuk sesiyle dolacak ? ne zaman bitecek bu sessizlik? bebeğim beni neden çok üzüyorsun? neden seni bu kadar çok isterken gelmiyorsun? sana çok ihtiyacım var.. seni bekleyen bomboş bir oda var.. şimdilik sadece benim ağlamalarıma şahit olan.. hadi gelde seninle oyunlarımıza şahit olsun.. o bomboş odada oturuyorum şimdi tamda senin yatağını koyacağımız yerde.. hadi daha fazla bekletme bizi.. bak babanda çok üzülüyor.. ne hayalleri var bir bilsen.. bugün güzel bir haber alsaydık baban nasıl da çocaşacaktı.. çok güzel bir gün olacaktı bizim için.. ama ağlıyorum işte yine.. gel artık bebeğim gel...

Allahım bize de ver.. bizim de hayatımıza renk katacak bir bebeğimiz olsun.. evimiz çocuk sesleriyle dolsun.. ne zaman hayallerimiz gerçek olacak? ne zaman evimiz çocuk sesiyle dolacak ? ne zaman bitecek bu sessizlik? bebeğim beni neden çok üzüyorsun? neden seni bu kadar çok isterken gelmiyorsun? sana çok ihtiyacım var.. seni bekleyen bomboş bir oda var.. şimdilik sadece benim ağlamalarıma şahit olan.. hadi gelde seninle oyunlarımıza şahit olsun.. o bomboş odada oturuyorum şimdi tamda senin yatağını koyacağımız yerde.. hadi daha fazla bekletme bizi.. bak babanda çok üzülüyor.. ne hayalleri var bir bilsen.. bugün güzel bir haber alsaydık baban nasıl da çocaşacaktı.. çok güzel bir gün olacaktı bizim için.. ama ağlıyorum işte yine.. gel artık bebeğim gel...

- - - Updated - - -

Felicya cnm hayirlisi olsun hemen umutsuzluga kapilma siz nekadardir deniyordunuz?? Bence tedavini birakma elbet olur sen yeterki elinden geleni yap gerisi allaha kalmis birsey!!
elimizden geleni yaptık.. doktorlar bize hiç bir sorununuz yok diyolar.. evlendiğimizden beri istiyoruz ama son bir yıldır çok istiyoruz.. son 5 aydır tedavi görüyorum.. bu ay aşılama da yaptım... artık elimizden başka birşey gelmez.. doktora gitsem bir daha aşılama diyecek ama bende o güç kalmadı.. yoruldum artık.. gerisi Allaha kalmış..

Cnm resmen aglattin beni....herseyin zamani var herseyin vakti var..kendini uzme lutfen lutfen hayati kendine zehir etme boyle yaparak herzaman dua et ve olacagina inan..

FELİÇYAAAA canım üzme kendini bende inanıyorum yakın zamanda hepimizin olacak 🙂 3 kere aşılama deneme hakkın var bence 3 kere dene haa yine olmazsa hemen tüp bebek yapmazsın yada hiç yapmazsın beklersin.ama şuan bekleme zamanı değil canım denemeye devam,sonunda başarıcaz tatlım 😉 rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmayacak inşallah...

Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma.Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI.Ben elimden geleni yapıyorum,geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ...Muhtesem bir yazi sunflower!!

Günaydın kizlar büyük bir hüsran dayım kanamam geldi gece :-( artık eşimden şüphe etmeye başladım benim hiç bir sorunum yok daha onceden iki kızım var ama esiminde ilk esinden tüp bebek olmuş ama kadinda çok sorun varmış aklıma şüphe düştü peki öyle neden 3 yıldır benim cocum olmuyor bunun eski acı bademde tedavi yapmışlar sperm testi felan gecen onu buldum kaynanamdan sordum tüp bebek İcin dedi eski karısında iltihap kanallarını tıkamış ve rahim dönmesi varmış bu hamileliğe engelmi kafam çok karışık

canım içine şüphe düştüyse tek yapabileceğin şey eşini ikna edip beraber dr.a gitmek,eşinde çocuk istiyor değil mi?

Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma.Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.Yaşanması gerekenlerin yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI.Ben elimden geleni yapıyorum,geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ...Muhtesem bir yazi sunflower!!

bu yazıyı her okuduğumda içime bir huzur doğuyor ve umut veriyor bana mevlana 🙂 sen süprizini ne yaptın canım bu akşam mı yapıcan ? ayyy bende heyecan yaptım valla 🙂 rabbim mutluluğunuzu daim etsin,hayırlısıyla,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlım 😉

Geri