Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

pzt zor geçior işte yapılmıyor

şöyle eve gidip yatmak istiyorum sadece

- - - Updated - - -

amin inş. bu heyecanın güzel haberle sonuçlanırrr

Iyim canlarim belirtileri yaziyim catlama ignesini vurulduktan sonra cok karnim agridi ozellikle sol tarafim..sonra uyku var kendimi yorgun hissediyorum ve cok akintim var birazda goguslerde hassasiyet onun disinda simdilik iyim🙂 nurcum insallah bu ay vesile olurda gelir bebegin..tabi isteyen herkezin bebegi gelir insallah..

Cnm insallah hayirlisiyla hamile kalirsin iyi habetlerini duyariz..nezamandir bekliyorsun?? Az bahset kendinden

napayım kuşum iyiyim valla.bi hamiş kalsanda bıraksan şu işi hee bu ne yaw sen mi kurtaracan patronu ne 😀 kız senin koca mı hamiş kaldı ne ne yaptın adama

napayım kuşum iyiyim valla.bi hamiş kalsanda bıraksan şu işi hee bu ne yaw sen mi kurtaracan patronu ne 😀 kız senin koca mı hamiş kaldı ne ne yaptın adama
valla bilmiyomm kuşumm ben benimm eşe isteyerek bişe yapmadımm görsen bir halsiz yerinden kalkamıyoo gıı saatlerce uyumalar felann görsenn o belirtiler bende olsa kesin hamiştimm ha

kıslarrr bugunküü menunuzdee nelerr varr bana yol gösterirmisinizz her gün düşünmektenn gınaaa geldiii 🙁

- - - Updated - - -

ayyy yazık kız adama.iyi davran bari.halsizlikte çok kötü bişi valla.arada banada oluyo hayata küsüyorum sonra 😀

oyyy kuuzummm yaa küsecekk ne varr senin halsizlikk hamişliktenn oluyoo bu arada karnınn bayaga büyüdü müü