Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar dun yaptim suprizi resmen sok oldu ve 5 dak sonra boynuma atladi sana cok tesekkur ederim hayatimdaki en guzel hediyeydi dedi cok guzeldi yanliz cok guldum cunku esim sordu hemen doktora gitsek cinsiyeti belli olurmu diye cok tatliydi🙂

ne güzel bir mutluluk sahnesi🙂 eşin böyle sorduğuna göre bi isteği var galiba🙂 bende hasta oldum bugün rahatladım daha fazla beklemiycem en azından...

Simail cok sagol tatlim nerlerdesin kacak..nasil ablanis veya abiniz yoksa sendemi hamilesin cnm???

Caniiiim simdi okudum hayirli olsun cok cok sevindim kac haftaliksin tatlim?

sagol canım 12 hafta bıtıyo yarın inş. senden guzel haberler beklıyoruz artık

canım şimall 12 haftalık hamişmiş diğer topikten öğrenmiştim bende

Ayy bu cok super bir haber cok mutlu oldum

cok cok sagolun kızlarrr yarın ılk bıze haber et mevlana catlarız bak burda eşinin tepkısnede bayıldım

haha çok şekersiniz mevlanam,eşin çok hoş bi tepkş vermiş,Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin🙂
bu ay bende umut yok adet sancılarım başladı bile hatta gece bacaklarıma kadar vurdu 🙁

Sagol cnm evet hostu..sende uzulme hemen ben hala inanamiyorum hatta adet olacagimi zannediyorum cunki hala karnim agriyor..o yuzden bence bekle ve uzulme..insallah hayirlisi olur

Yarin tabikide ilk buraya yazacagim insallah iyi bi haber veririm..esim durmadan oglum benim diyor..sonrasindada ya aslan gibi oglum olacak yada aslan gibi damadim diyor🙂 tabi hayirlisi olsun..ya kizlar cok tuhaf his icindeyim tam sevinemiyorum bile sebebini bilmiyorum esim daha gormedigin icindir diyor ama endiseliyim azcik..galiba gozumle gormeden inanmicam..birde fazla kapilmak istemiyorum neolur neolmaz diye🙁 nurcum cnm hayirlisi olsun umarim oteki aya mujdeni aliriz..

Sagol cnm evet hostu..sende uzulme hemen ben hala inanamiyorum hatta adet olacagimi zannediyorum cunki hala karnim agriyor..o yuzden bence bekle ve uzulme..insallah hayirlisi olur

Yarin tabikide ilk buraya yazacagim insallah iyi bi haber veririm..esim durmadan oglum benim diyor..sonrasindada ya aslan gibi oglum olacak yada aslan gibi damadim diyor🙂 tabi hayirlisi olsun..ya kizlar cok tuhaf his icindeyim tam sevinemiyorum bile sebebini bilmiyorum esim daha gormedigin icindir diyor ama endiseliyim azcik..galiba gozumle gormeden inanmicam..birde fazla kapilmak istemiyorum neolur neolmaz diye🙁 nurcum cnm hayirlisi olsun umarim oteki aya mujdeni aliriz..

canım ya eşinin tepkisi çok hoş olmuş nasıl sabredecek 12-13.haftaya kadar acaba bir de ya göstermezse kerata ya...
canım yaz tabi ben merakla bekliyorum kan sonucun bir de canım benim her adet dönemimde hala sancım oluyor aynı adet olcakmışım gibi meraklanma ilaçları içmeye devam et bir de bol bol dinlen ağır iş yapma doktora gidene kadar eşinle ilişkiye girme istersen

canım bir de bu tam olarak sevinememe işi bebeişin kalp atışını görene kadar geçmiyor sonra yine tam olarak göremediğin için biraz devam ediyor 8-9.haftalarda böyle yavaş yavaş herşeyi oluşmaya başlamış bir melek görünce tamam diceksin işte o zaman asıl sevincen canım merak etme inşallah meleğin sağ sağlim seninle olcak bundan sonra...

görmediğin içindir canım yavaş yavaş alışırsın inanirsın..eşinin dediği çok güzelmiş "aslan gibi oğlum yada aslan gibi damadım"🙂 ne büyük mutluluk allah herkese yaşatsın,sanada sorunsuz güzel bir hamilelik nasip etsin...
canım hasta oldumya büyük bir stres gitti üzerimden beklemek çok stres yapıyo şuan inanılmaz kafam rahat,artık bidahaki aya ne olur allah kerim...

kızlar bu gün çok kötü bişey oldu eltim 5 aylık hamileydi 8 aydır küstük hiç görüşmüyorduk 1,5 ay önce bütün suyu bitmişti 2 gün sonra ölür dedi ama 1,5 ay oldu hala kalp atışları dwvamm ediyordu ama bitkisel hayatta olduğu için salı günü aldıracaktı bu gün kaynanamgile akşam yemeğine gitmişer çok şiddetli kayanması olmuş her yer kan gölüne dönmüş kaynanamın korkudan tansiyon 23 e çıkmış felç geçiriyormuşnedeyse küs olduğum halde koştuk hemen eşimle hemen ambulans bulduk hastane ye kadırdık şimdi sunii sancı verip doğum yaptıracaklar ölü doğacakmış çocuk çok kötü bi durum çok acıdım üzüldüm gece yarısına kadar hastanedeydim allah kimseye yaşatmasın herkesin evladaını bağışlasın

günadın kızlar

güzel bir hafta olur inş.

mevlanacım hayatı bounca unutamayacağı ve hep gülümseyerek hatırlayacağı bir süpriz olmuş 🙂
darısı bize inş.

şulecim geçmiş olsun ya allah sabır versin

Geri