Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende adet düzensizli hatta adet olamama vardı ve aşırı kıllanma oldu sakallar çıktı bıyıklar anlamıştım ben aslında fakat kaç doktora gittim bilemediler bu doktor ultrsayonda bildi hatta gösterdi bana bir sürü yumurtacıklar var gelişmemiş benim çatlamamış çatlatma hormonu yüksek çıkıyordü sürekli o yüzden çattma olmuyordu 3 aylık ilaç verdi hem adetin düzelir dedi adetle o kistler dışarı atılırmış hem hamile kalmana yardımm eder dedi inşallah ilaçların faydası olur

Cnm insallah hayirlisiyla hamile kalirsin iyi habetlerini duyariz..nezamandir bekliyorsun?? Az bahset kendinden

canim ben cok uzun zamandir ugrasiyorum ama allah henuz kismet etmedi ama umut ve sabirla bekliyorum...kesin bi tarih vermek gerekirse 2008 de dusuk yaptim kurtajla sonuclandi gecen 2012 mayista kimyasal gebelik gecirdim bu ve 2011 aralik ayinda kist tedavisi gordum allah hayirlisini nasip etsin

Canim zaten tahmin etmistim bendede polistik over var ve o ölene kadar olan bisey yani onunla yasamayi ögreneceksin korkma hemen bebegin olacak insallah ama normalinden biraz daha uzun sürecek benim 2yil sürdü..bende killanma yok..adet düzensizligi vardi..bak demekki menopoza girmiyormusun🙂

evet menepoz yokmuş 🙂)) bişeyin yok diyorlardı öyle diyince ben şaşakınlıktan ne düşüneceğimi bilemedim .aslında bede şüphelenmiştim pko dan bütün belirtileri vardı bende doktorlara soruyordum özellikle yok diyorlardı .bu doktoru çok kişi önerdi bana görümcem zorla götürdü yoksa gitmeyecektim bu da aynısını diyecek diye iyiki gitmişim.doktor da çocuğun olur dedi .peki sen nasıl tedavi gördün canım