canım geçmiş olsun dereceside önemli ya bak canım benimde polikistik over sorunum vardı ama mesela benim adetimin gecikmesine sebep olmuyordu sadece yumurta kendi başına olgunlaşamadığından ilaç desteği gerekiyordu yani 3.ayımda hamile kaldım inşallah senide fazla bekletmez meeleğin allah hayırlı şifalar versin soğan kürünün pko ya faydalı olduğunu söylüyorlar ben denedim 1 kere içebildim bırakdım istersen dene...
canim benim adetimde normalde hic gecikmez benimde bu ay 3. ayim, 3 aylik bir tedavi demisti dr. bu son ay. bende insallah senin gibi 3. ayimda hamile kalirim🙂 sen neler kullandin sanadfa 3 aylik mi demisti? ben bide merfak ediyorum 3. ayda olmazsa ne olcak acaba rahim filmi falanmi cekilcek🙁 cok korkuyorum rahim filminden 🙁
bende adet düzensizli hatta adet olamama vardı ve aşırı kıllanma oldu sakallar çıktı bıyıklar anlamıştım ben aslında fakat kaç doktora gittim bilemediler bu doktor ultrsayonda bildi hatta gösterdi bana bir sürü yumurtacıklar var gelişmemiş benim çatlamamış çatlatma hormonu yüksek çıkıyordü sürekli o yüzden çattma olmuyordu 3 aylık ilaç verdi hem adetin düzelir dedi adetle o kistler dışarı atılırmış hem hamile kalmana yardımm eder dedi inşallah ilaçların faydası olur