Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm kızlar nasılsiniz mevlan bebis nasıl koşturma yazamadi̇m benim bu ay adetim dört gün onceden olmuştu ya bir buçuk gün sürdü arkadaslar fırsat bulamadım gitmeye hala kasıkta sancı var ve kafam koydum heryer hemen uykudayim vücut sıcaklık artti esime sarildimda ateş gibisin Dio benim şüphem var siz ne düşünüyorsunuz

canım kaç gün oldu bu adetin böyle olduğundan beri birde normalde kaç gün sürüyor neden gidip bir kan tahlili yaptırmıyorsun ya da doktora gitmiyorsun????????

canım normal ağrıması bir müddet devam edecek ağrılar hatta benim her adet dönemim gelince sancı ağrı sıkıntısı yaşıyorum kanaman yoksa sıkıntı yok inşallah canım...

Sagol cnm nebilim endise ediyorum iste hele gece karnimin ustune yatipta aniden donunce kasiliyor resmen demekki normal..neyse tam 18 gun sonra doktorum geliyor ozaman icim rahat edecek..ilk gunler kabullenememistim niyeyse ama yavas yavas seviniyorum🙂

neguzel tarif etmissin cnm cok tesekkur ederim insallah o gunleri bende gorurum cnm benim karnim agriyor ama normalmi bu??

canım karın ağrısı normal hatta ben her adet dönemimde karnım ve belim hatta bacaklarım bile ağrırdı ama sen yinede ağır kaldırma kendini yorma mümkün olduğu kadar dinlen bu arad folik asit başladınmı gerçi dr. Gittiğinde sana ek vitaminler verir sanırım miniğine iyi bak annesi inan o seni çok seviyor oğlumdan biliyorum