ben duydum araştırdım da faydasını örenler olmuş bende kullanacağım bu ayslm kızlar bişey sorayım size bal tarçın çörekotu karışımını duydunuz mu hiç yumurtayı büyütüp çatlamaya yardımcı oluyomuş araştırdımda fikri olan warmı canlar?
ben duydum araştırdım da faydasını örenler olmuş bende kullanacağım bu ayslm kızlar bişey sorayım size bal tarçın çörekotu karışımını duydunuz mu hiç yumurtayı büyütüp çatlamaya yardımcı oluyomuş araştırdımda fikri olan warmı canlar?
başlayalım ozaman canm bende adet olup başlıyım diyorum 🙂ben duydum araştırdım da faydasını örenler olmuş bende kullanacağım bu ay
Slm kızlar nasılsiniz mevlan bebis nasıl koşturma yazamadi̇m benim bu ay adetim dört gün onceden olmuştu ya bir buçuk gün sürdü arkadaslar fırsat bulamadım gitmeye hala kasıkta sancı var ve kafam koydum heryer hemen uykudayim vücut sıcaklık artti esime sarildimda ateş gibisin Dio benim şüphem var siz ne düşünüyorsunuz
ay iyi duruyorsun ben çatlardım sanırım bayramda bari söyle sevinç iki katına çıkar 🙂 çok heyecanlı mevlanacım ya
canım normal ağrıması bir müddet devam edecek ağrılar hatta benim her adet dönemim gelince sancı ağrı sıkıntısı yaşıyorum kanaman yoksa sıkıntı yok inşallah canım...
neguzel tarif etmissin cnm cok tesekkur ederim insallah o gunleri bende gorurum cnm benim karnim agriyor ama normalmi bu??