Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar pko için doktorun bana verdiği ilacı kullanmak istemiyorum yan etkileri çok daha önce kullandım hiç faydası olmadı glucophage diye bi ilaç varmış çok etkiliymiş şeker hastalına verilen bi ilaç onla hamile kalan çokmuş onu kullansam olur mu içinizde kullanan varmı ?bu ilaç şeker hastaları kullanıyor görümcelerin kullanıyor şeker hastaşları oldukları için benim normalde şekerim çok düşük bu ilacı kullansam daha mı düşürür bilgisi olan varmı

Sulecim lutfen kafandan ilac kullanma allah korusun bisey olur..bana vermisti seker hapi ve ben seker hastasi degilim hastanelik oldum gecen sene cunki iyi gelmedi ve doktorum biraktirdi..bir muddet sonra vucudun alisir haplara ne gibi yan etkisini goruyorsun?? Veya doktoruna git ve soyle baska ilac verir belki

Aman sule nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri. Canım bilmeden etmeden kullanma sakın, Allah korusun hamile kalayım derken bambaşka şeyler olabilir 🙁
En azından durumu doktorunla paylaş, şekerinin düşük olduğundan filan bahset.
Hem diğer ilacın ne yan etkisi varmış? Alışmaz mısın ki? Ben de sevmem böyle şeyler için ilaç almayı ama kafamıza göre hareket etmemiz de doğru değil 🙁

cnmmmmmm hayırlı uğurlu olsu Allah tamamına erdirsiin çok sevindim benim bebişte 12 haftalık oldu🙂

Cok sagol cnm masallah senin bebeginde buyumus🙂 allah tamamina erdirsin insallah

- - - Updated - - -

amin mevlanacım

evet yok bende sabah yazdım 🙂 ses seda yok

cuma günlerini nedense çocukluğumdan beri çok severim

Bende cok severim cunki hafta sonu basliyor🙂

canım dün dr.a gittim bir ilacım değişti yenisi glucophage fakat türkiyede satışımı ne kaldırılmış onun aynı içeriği başka bi ilaç verdi eczacı [ glifor ] hamile kalmak için gerçekten çok etkiliymiş pkolularda.. ama bence dr.a sormadan kesinlikle değiştirme ilacını allah korusun iyi olsun derken kötü şeyler olur.. dr.a nezaman gidiceksin bi sor canım