@nur Hamiş Melek Üye 4 Ağustos 2012 #67.455 Mevlana' Alıntı: Gunaydin sekerler nasilsiniz?? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz hamiş şeker sen nasılsın? nasıl gidiyo bebişine alıştınmı🙂
Mevlana' Alıntı: Gunaydin sekerler nasilsiniz?? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz hamiş şeker sen nasılsın? nasıl gidiyo bebişine alıştınmı🙂
@nur Hamiş Melek Üye 4 Ağustos 2012 #67.456 kızlar yaa aşılamayla ilgili bilgisi olan yokmu yaaa🙁 feliçya nerdesin sen aşılama yaptırmıştın...
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Ağustos 2012 #67.458 hattt' Alıntı: günaydın kızlar ben yeni üye oldum. Genişletmek için tıkla ... mrb. Hoşgeldin hat bebekmi düşünüyorsun - - - Updated - - - @nur' Alıntı: kızlar yaa aşılamayla ilgili bilgisi olan yokmu yaaa🙁 feliçya nerdesin sen aşılama yaptırmıştın... Genişletmek için tıkla ... NURCUM HİÇ BİR BİLGİM YOK AÇKCASI 🙂
hattt' Alıntı: günaydın kızlar ben yeni üye oldum. Genişletmek için tıkla ... mrb. Hoşgeldin hat bebekmi düşünüyorsun - - - Updated - - - @nur' Alıntı: kızlar yaa aşılamayla ilgili bilgisi olan yokmu yaaa🙁 feliçya nerdesin sen aşılama yaptırmıştın... Genişletmek için tıkla ... NURCUM HİÇ BİR BİLGİM YOK AÇKCASI 🙂
ayşe&ramo Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2012 #67.459 slm kızlar nasılsınız benm canm sıkkın yaaa ister istemez kafaya takıyorummm napcam bennn 🙁
Mevlana Daimi Üye Üye 4 Ağustos 2012 #67.460 Iyim bende nurcum alisabildim sayilir gozumle gormeden tam alisamicam galiba..sabah aksam uyumak istiyorum tuhaf!!cnm asilamayla ilgili bilgim malesef yok..
Iyim bende nurcum alisabildim sayilir gozumle gormeden tam alisamicam galiba..sabah aksam uyumak istiyorum tuhaf!!cnm asilamayla ilgili bilgim malesef yok..