Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Haha cok komik neguzel ani kalir iste🙂 bende tam tersi esim gozume okadar guzel ve cekici geliyorki tuhaf🙂 hep yanimda olsun istiyorum kucuk cocuk gibi ayni

Insallaah canim cumlemize..canim benim belimde az agriyor belime su tulumu koysam sicak zarari olurmu??

Goncam iyim cok sukur bulantim yok olmasinda zaten hic sevmem🙂 sadece tum gun uyuyabilirim birde karnim agriyor onun disinda bisey yok allaha sukur sen nasilsin??

benim bulantım hiç olmadı desem yeridir.5 parmağımı geçmez.inş seninde öyle olur ve rahat geçer hamişilk boyunca canım.uyku bende hala var.sürekli gözüm yastığımda 🙂 karın ağrısı arada bendede oluyor.ilk zamanlar adet olacakmış gibi ağarır bu normal canım korkma.yeme içmende normal olsun.zaten bebek şuan fazla beslenmiyor.3 aydan sonra iyi beslen.ceviz bol bol ye.eğer midende kaynama olursa süt iç dindirir canım.duygusallık ahhh.yeri gelecek saçma bişeye bile oturup ağlayacaksın ve sonra ne deliyim diye kendi kendine güleceksin 🙂 benim bebişimde 21 haftalık oldu teyzesi 🙂 hersey yolunda çok şükür.rabbim bebişine sana ve eşine bereketli sağlıklı günler nasip etsin gülüm

Son düzenleme: