Hoşbulduk cnm...Güzel dileklerin için Allah Razı olsun...ALLAH SAĞ SALİM SAĞLIKLIKLI HAYIRLI kucağına almayı nasip etsin...Ben her ay yeni bir umutla yeni birtedaviye başladım ama her bat zamanı hayal kırıklığı üzüntü şimdi dr a ekime kadar ara vermek istediğimi söledim...
Bende umudumu bayağı bi kaybettim...Oluruna bıraktım bir süre tedaviler yordu beniii ...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm...Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş....
melekler günaydın 🙂 nasılsınız? ben bugün doktora gidiyorum bakalım tembel yumurtam kaç mm olmuş 🙂 saat 2 de randevum,saat bian önce geçsin istiyorum, gidip dönelim hayırlısıyla...
melekler günaydın 🙂 nasılsınız? ben bugün doktora gidiyorum bakalım tembel yumurtam kaç mm olmuş 🙂 saat 2 de randevum,saat bian önce geçsin istiyorum, gidip dönelim hayırlısıyla...
iyim biraz yorgunm dün iftarda misafirim vardı kalaalık değildik ama hafta iş çıkışı yorucu oldu 🙂
ikra yaklaşık bir kaç senedir topikten tanıyorum şıpıdıklar her telden
orası bizim mekan 🙂 uzan zaman vermi olduğuuz ark olunca ister istmez birbirimizden haberdar oluyoruz
kızlar bana salavat-ı tefriciye tamamlamaya yardım etcek yokm mu bebek için topluyorum burda ki forum da sıra bana geldi ama kmse okumuo yardımcı olursanız sevinirim