Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım böle durumlarda benim bildiğim iğne yapıyolar çözümü var diye biliyorum.doktoruna danışmadınmı.bence korkulacak bişi yok merak etme sen..dua için çok tesekkür ediyorum canım .mevlana kız sende okudun mu 🙂 yakışıklım sende oku 1 tane ayetel kürsi olurmu.arkadas için çok önemli.şimdiden ALLAH razı olsun sizlerden...

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım çok sağol...doğuda görev yaptığım yerde devlet hastanesinde teest yaptırmıştım ..doktorum kan grubunu biliyormusun dedi ehliyetten bakayım dedi bende pimpirikliyim doktor hanm dan kan grubu testi de yaptırayım dedim tamam dedi.o sayede yaptırdım.iyi ki yaptırmışım..stres oldum dua edin bana korkmaya başladım ne yalan söylim=(

canım ben ceylan için değil başka arkadas için istiyorum da 🙂 okursan bana söle ama kağıda yazıyorum karışmasın diye olurmu.
canım yaz benide o zaman okudum allah kabul etsin inşallah...

canım stres olcak bişey yok korkma ben annemin 7 çocuğuyum hepimiz sağlıklıyız canım ve hepimiz + iz annem - kan grubu hiç düşük ya da ölü doğum sorunu yaşamadı allahın izniyle ve sen onun son yaptığı doğumdan 24 yıl daha ileridesin tıp çok ilerledi hiç bişey olmaz ama git istersen başka bir hastanede test tekrar yaptır doktorun bildikten sonra sorun yok bu arada ehliyetindeki kan grubunu değiştirt canım allah etmesin bir kazada ne sıkıntılar çıkarır insanın başına...