Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar doktora gidemedim termin yok dedi persemdeye randevum var bu arada belim okadar cok agriyorki anlatamam aglayabilirim heran hele egilince cok kotu bu normalmi?? Masaj yaptirabilirmiyim?? Sakincasi olurmu off yine cok sordum🙂

çok saolun canlarım ii dilekleriniz iiçin bi görseniz çok tatlı yiğenim maşallah sahilecim bu arada çok sewindiim darısı bzlere inş 🙂 bugün dr gitiim bende 13. günümdü pek iç açıcı şeyler sölemedi sol yumurtada 2 -3 tane oluşanlar war dedi ama istediğimiz boyutta deil dedi 🙁 perşembeye bi daha gel dedi bakalım hayırlısı artık

kızlar 2 gün önce bir rüya gördün gebelik testi yapıyordum çift çizgi çıkıyordu şaşırıp kalıyordum çok seviniyordum bi gün bende 2, çizgiyi görebilecekmiyim diyordum rüyamda ayyy çok güzel bi rüyaydı inşallah gerçeğinide yaşamak nasip olur rüyamda bile o duyguyu tatmak çokkkk güzel bişeymiş gerçek olsa kafayı yerim sevinçten heralde 🙂

çok teşekkür ederim mevlana sizler sayesinde sabırla bekledik listelerden silindik yazıldık 🙂 hepsi çok keyifliydi gerçekten

amin. inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız allah herkese nasip etsin

sunlower nikin yanlış azdım canım sanada çok tşk. ediyorum amin güzel dileklerin için allah en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın

- - - Updated - - -

bugün şaşkınlığımı attım üzerimden günaydn kızlar

ben 14 haftası dolana kadar beni sinir edecek kimseye söylemedim söyletmedimde allahtan eşimin ailesi sıkıntılı değil bana böyle bişeyde tepkisiz kalsalar çok üzülürdüm onların ilk torunu olcağından çok mutlular her zamn nasılsın iyimisin falan sakın iş yapma falan diye arıyorlar hatta önceleri kayınvalidem oğlumu çok yorma derdi bebişi öğrenince sen sakın iş yapma falan demeye başladı😀 canım ya sen hiç onları takma i.t ürür kervan yürür demişler aman boş ver hamişliğin tadını çıkar yat bir yere halsizim yorgunum de kimse bişey diyemez😀