Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gözün aydın sahilecigim senin adına çok sevindim ben size bişey soracaktım inşallah cevabını alırım ben geçen ay ayın 30 unda adet gördüm bu ayın 20sinde yeniden ama pet batmıyor az az geldi3. 4 gün sürdü acaba üzerine görmüş olabilirmiyim benim adet lerim genelde 35 günde gelirdi şimdiden teşekürler
zaten son günlerde aşırı kaşıntı ve akıntım vardı mantar sanmıştım şimdi kaşıntı kalmadı gerçi,bende çatlamayan yumurtalar atılıyo zannediyodm🙁 canım zararı varmıdır peki ne gibi sıkıntılar olabilir?
gözün aydın sahilecigim senin adına çok sevindim ben size bişey soracaktım inşallah cevabını alırım ben geçen ay ayın 30 unda adet gördüm bu ayın 20sinde yeniden ama pet batmıyor az az geldi3. 4 gün sürdü acaba üzerine görmüş olabilirmiyim benim adet lerim genelde 35 günde gelirdi şimdiden teşekürler
Sevgili teyzeciklerim Ben yaklaşık 8 ay sonra ınga mınga diyerek dünyaya gözlerimi açacağım (Allah nasip ederse) Hepinizi çok seviyorum Ben süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
<o😛></o😛>
bakalım bu hafta kimler <linkz id="linkz24">güzel</linkz> haber vericek 🙂 inş. Hepimiz veririz 🙂
sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................15 eylül
asenaşule........14 eylül muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
zehra................
uğurlubebek.....
ceylinn.............23 ağustos haber bekliyoruz 🙂
bensude...........24 ağustos haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
crema...............