Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mevlana bende 2 yil sonra hamile kalmistim cok doktora gittim rahim filminden sonra kaldim.. doktorlar olur dedi hic doktora gelmene bile gerek yok.. dediler, suan cok istiyoruz ve cok korkuyorum olursa bidaha basima yine yasadiklarim gelir mi acaba diye.... nerelisin

özlem hoş geldin aramızda bende öyl canım ilaçsız adet olamıyorum banada doktor korkma deid çocuğun olacak dedi ilaç verdi bana adet düzneleyici 3 ay kullanacağım hemde hamile kalmama yardımcı olacamış 1,5 yıldır uğraşıyorum ben ilaç tedavisi olmazsa aşılama yapılacak banada .

hoşbuldum asenaşule bende 8 aydır kendi haline bıraktım sonunda doktora gittim öle dedi işte hayırlısı olsun en başta tabi ama insanın çok kafasına takılıo bakalım banada ilaç başlatıcak inş ilaçla olur aşılamaya gerek kalmaz canım...

bende canım pko dan dolayı çocuk istemediğin müddetçe doğum konroller adet olduruyo ama korunmak istemeyip ilacı bırakınca adettende kesiliosun yani bende o şekilde

benimde bıraktığımda adet olamıyorum sürekli kullanmak durumundayım ilaçtanda ıktım artık inşallah gerek kalmaz ama aşılamyı düşünüyorum 2 ay sonra