kızlar merhaba.benim doğaş yolla hamile kalma şansım çok az .bu ay ilginç şeyler oldu.en son 13 ağustosta hamile kaldım 30-31 günde bir adet görüyorum.bu gün yani 21.günüm ve kahver rengi akıntı geldi biraz ve 2 gün önce göğsümde biraz ağrı ve kasığımda batma vardı.acaba diyorum hamile olabilir miyim?biraz yorumlarsanız çok mutlu olurum.
bende bugün başlıyorum 2 ay dan sonra bakalım yorucu olacak mı ?nasıl geçecek ayakta fazla durma dedi doktor benim bebiş biraz aşağıdaymış nasıl oluyor anlamadım çok yürüyüş yapma dedi ...biyandanda sıkıldım evde insan görürüm en azından...
kızlar merhaba.benim doğaş yolla hamile kalma şansım çok az .bu ay ilginç şeyler oldu.en son 13 ağustosta hamile kaldım 30-31 günde bir adet görüyorum.bu gün yani 21.günüm ve kahver rengi akıntı geldi biraz ve 2 gün önce göğsümde biraz ağrı ve kasığımda batma vardı.acaba diyorum hamile olabilir miyim?biraz yorumlarsanız çok mutlu olurum.
sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................11 eylül
asenaşule........14 eylül muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............
bensude...........24 ağustos haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos haber bekliyoruz 🙂
crema...............
slm naber kızlar ben sabırsızlıkla ayın 11 ni bekliyom olmuşmudur acaba inş olmuştur adet mi olcam yoksa yine göğüsler büyüdü we ucu ağrıyo ne belirtisi bilmiyorum hayırlısı diyelim
slm naber kızlar ben sabırsızlıkla ayın 11 ni bekliyom olmuşmudur acaba inş olmuştur adet mi olcam yoksa yine göğüsler büyüdü we ucu ağrıyo ne belirtisi bilmiyorum hayırlısı diyelim