Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba.benim doğaş yolla hamile kalma şansım çok az .bu ay ilginç şeyler oldu.en son 13 ağustosta hamile kaldım 30-31 günde bir adet görüyorum.bu gün yani 21.günüm ve kahver rengi akıntı geldi biraz ve 2 gün önce göğsümde biraz ağrı ve kasığımda batma vardı.acaba diyorum hamile olabilir miyim?biraz yorumlarsanız çok mutlu olurum.

Binn inan bana canim rabbim ol dedikten sonra olur doktorlar nekadarda olumsuz konussa insallah rabbim sanada mucizeni yollar ve insallah hamilesindir

kızlar merhaba.benim doğaş yolla hamile kalma şansım çok az .bu ay ilginç şeyler oldu.en son 13 ağustosta hamile kaldım 30-31 günde bir adet görüyorum.bu gün yani 21.günüm ve kahver rengi akıntı geldi biraz ve 2 gün önce göğsümde biraz ağrı ve kasığımda batma vardı.acaba diyorum hamile olabilir miyim?biraz yorumlarsanız çok mutlu olurum.

blnnnn allah mı söyletti 13 ağustosta hamile kaldım yazmışşın 🙂

inşallah hamilesindir dua et bol bol mevlananın dediği gibi allah ol dedimi olur inş. sende hamilesindir

hamişlik bekleyen melekler 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................11 eylül
asenaşule........14 eylül
muamma..........7 eylül
nur...................26 eylül
bitanesi...........12 eylül
uğurlubebek.....
ceylinn.............

bensude...........24 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
ceylangözlü.....30 ağustos
haber bekliyoruz 🙂
crema...............

canm bana 1 ekim yazar mısın

slm naber kızlar ben sabırsızlıkla ayın 11 ni bekliyom olmuşmudur acaba inş olmuştur adet mi olcam yoksa yine göğüsler büyüdü we ucu ağrıyo ne belirtisi bilmiyorum hayırlısı diyelim

Geri