kızlarrrrr nasılsınız.ben bebişimle uğraşıyorum.2 aylık oldu kızım 🙂 zaman ne çabuk geçiyor valla bilemedim.sunflower sen nasılsın gülüm.bebebğinde iyidir inş.kendinize iyi bakın.meleğinide öpüyorum 🙂 mevlanadan haber alan varmı.naptı acaba merak ettim.yakışıklımda doğum yapmıştır heralde.nisan burak arkadasımızda uzun zamandır girmiyor.umarım hersey yolundadır.hepinizi öpüyorum.ALLAHA emanet olun kızlar.
Masallah cnm kizina🙂 ben iyim cok sukur kizimda iyi!! 32.haftalik olduk az kaldi zaman hizli geciyor..cok heyecan verici seyler yasiyorum rabbim herkeze yasatsin! Tatlim senin nasil gidiyor alistinizmi bjrbirinize?? Sen kizini yanindami yatiriyorsun biz ayri oda yaptik hemen yan odamizda yatacak insallah sorun olmaz🙂 seni ve minik mis kokulu kizini opuyorum!! Bencede yakisiklim dogurmustur insallah kizida kendiside iyidir!! Ama nisanburak kayiplarda🙁
tatlı annecik özledik valla seni 🙂 kocaman olmuş ya kızın zaman çok hızlı geçiyor maşallah minik prensese 🙂 bende 8+3 oldum hayırlısıyla, hamileliğim güzel geçiyo bi sıkıntım yok çok şükür.inşallah bende senin gibi sağlıkla kucağıma alırım meleğimi...sizde kendinize çok iyi bakın arada gir merakta bırakma bizi 😉
slm kızlar nasılsınız bende yeniden tedaviye başlamaya karar werdik eşimle yarın başlıyorruz kızlar dua edin bana inş daha fazla beklemem canlar
mevlanacım maşallah kocaman olmuşsunuz bişey kalmamış doğuma rabbim kucağına almayıda nasip etsin daha dün gibi hamileyim dediğin gün dua et bizlerede canm 🙂
masallah az kaldı seninde.heyecanlı olmaz mı ahh ahh.dün gibi hatırlıyorum valla 🙂 kızımla alıştık birbirimize.zaten evlat bambaşka bişeymiş.hamilelikte duyduğun sevgiyle kucağındaki sevgi bambaşkaymış bunu anladım 🙂 rabbim olmayanlarada nasip etsin.cümlemizinkine sağlıklı günler nasip etsin.canım ben kızımı yanımda yatırıyorum.yatak odama yaptık yatağını ama eşimle yanımızda yatıyor.baş ucuma koyuyorum onu.hem anneye bağlılığı kat kat artıyor.hemde gece çok sık uyanıyor.diğer odaya gönlüm razı gelmezdi.keşke kendi odanıza yapsaydın yatağını.bence sakıncalı bi durum.allah korusun gece kussa bi anda başını çeviremese boğulabilir 🙁 ben her an tetikteyim o yüzden.zaten uykum hafiftir hemen duyarım.uzmanlar bile ilk zamanlar anneye yakın olmasını tavsiye ediyor.bence değiştir odasını yanınıza alın.hee birde eşimle ayrı odada yatmak istemem.ayrı yatmakta eşler arasına soğukluk girebilir.hep beraber uyuyoruz çok keyifli 🙂 bence sende öyle yap canım.kendinize çok iyi bakın.ALLAHA emanet olun..
tatlı annecik özledik valla seni 🙂 kocaman olmuş ya kızın zaman çok hızlı geçiyor maşallah minik prensese 🙂 bende 8+3 oldum hayırlısıyla, hamileliğim güzel geçiyo bi sıkıntım yok çok şükür.inşallah bende senin gibi sağlıkla kucağıma alırım meleğimi...sizde kendinize çok iyi bakın arada gir merakta bırakma bizi 😉
Masallah cnm..rabbim hic bozmasin huzurunuzu🙂 offf cnm benimde kafam karisiyor ben hep imrenmissimdir kendi odasinda huzurla uyuyabilen cocuklara oyüzden oyle bir karar verdim🙁 biz kamera alicaz cnm yatagin altina yerlestiruyorsun sensor cocuk allah korusun nefes almassa 10saniye hemen alarm veriyor birde hemen yan odamiz insallah cok miz miz bir bebek olmaz🙂 olsada cani sagolsun napalim!! Deneriz eger baktimki icim rahat etmiyor yanima alirim birde anne sicakligi icin gece ayni odanin muhim olmadigini okumustum nasil olsa uyuyor bebek ama oglenleri bool bool sarilir öper istemedigi kadar sevgi veririm🙂 hele bir gelsin!! Dikis yerlerin nasil oldu?? Birde canim sana bisey sorcam normal dogum cinsel anlamda degisiklik yaratiyormu?? Ondan cok cok korkuyorum🙁 ammaaa uzun yazdim haa🙂 kendinize iyi bakin optüm ikinizide🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?