KIZLAAAAAR HAMİLEYİMMMM 🙂) test sonucum 63,4 mutluyum allahım inş. hepinize nasip eder 🙂)
çok sevindim esmerim, Allah yüzünü güldürdü bak! eh darısı bizim başımıza artıkın. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah!
KIZLAAAAAR HAMİLEYİMMMM 🙂) test sonucum 63,4 mutluyum allahım inş. hepinize nasip eder 🙂)
sagol darısı barısına inşallah canım 🙂çok sevindim esmerim, Allah yüzünü güldürdü bak! eh darısı bizim başımıza artıkın. Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah!
sagol canım hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah 🙂cnm tesbrik ederim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin inş.
kızlarrrrr nasılsınız.ben bebişimle uğraşıyorum.2 aylık oldu kızım 🙂 zaman ne çabuk geçiyor valla bilemedim.sunflower sen nasılsın gülüm.bebebğinde iyidir inş.kendinize iyi bakın.meleğinide öpüyorum 🙂 mevlanadan haber alan varmı.naptı acaba merak ettim.yakışıklımda doğum yapmıştır heralde.nisan burak arkadasımızda uzun zamandır girmiyor.umarım hersey yolundadır.hepinizi öpüyorum.ALLAHA emanet olun kızlar.
slm kzlar..nasılsınız bakaılım.maşallah hamilelelr birer birer dökülüyor.tüm hamilelerimizi çok tebrik ediyorum.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ALLAHIM.bende yarın doktora gidicem.bu ay adetim geç geldi.doktorum adetin geç gelirse yanıma gel demişti.yarın gidicem dananın kuyruğu kopacak yarın.inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalabilirim.tüm isteyenlere nasip etsin RABBİM....
Cnm hayirli haberlerle gel insallah umarim sende eeen kisa zamanda mujdeyi verirsin!! Dualarim hep sizlerle!!
inşallah canım.bende sizler gibi böyle heycan yaşarım inşallah 🙂🙂