mevlanam çok sevindim canım benim.sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inş.rabbim size bağışlasın.bol bol kokla cadıyı benim yerime :bebeğim:
mevlana allah analı babalı büyütsün çok sevindim uzun ömürlü olsun inş.
mevlana normalmi yaptın doğumunu işaret felan nasıl geldi sıra bende sanırım 🙂
cnm gözün aydın çok sewindim ALLAH analı babalı büyütsün bebişinizi.biraz sorunlu olmuş ama şuan herşey yolunda ya önemli olan bu ALLAH kurtarmış.ALLAH bebişine uzun ömürler versin cnm.bi ara müsait zamanda doğumunu ayrıntılı anlatırsın.
Amin cnm sagol!! Koklarim hemde seve seve🙂 sen nasilsin senin kiz buyudumu?? Eee bizimkinin ablasi o sen duzen oturtmussundur artik🙂
maşallah sena bebeğe 🙂 rabbim yanımızdan eksik etmesin, acılarını göstermesin inş. benim kız 4 aylık oldu.çok uslu ağlamak nedir bilmiyor.rabbimin bana verdiği en güzel hediyem.inş senin kızında benim kız gibi uslu bebek olur.inan çok rahat ediyorum.geceleri hiç uyanmaz, sabaha kadar rüyadayız 🙂 o uyurken temizlik yaparım o bana bakar 🙂 çok şanslıyım herkes söylüyor.inş bir bebek daha istiyorum ben deliyim galiba 😀
Canim cok sagol🙂 taviseylerini dikkate alicam🙂 cnm ben hastaneden cikar cikmaz kendi evime gecicem esim izin alicak 2 hafta kimseyi istemiorum etrafimda en iyisi oyle olacak..cevre sagolsun insanin piskolojisini bozmaya bayiliyor..ama kimseye huzurumu bozdurmicam hickimseye!! Senin kizada masallah zaman ne cbk geciyor🙂 emdiriyormusun cnm ben bugun denedim hemen acidilar ucu kanadi;( saglik olsun gecer insallah zamanla..mama verdim bende cok agladi sutum gelene kadar idare edicez artik!!
Amin cnm ben simdiden asik oldum kizima rabbim yokluklarini gostermesin🙂 masallah sevgiye aynindan bende isteriim🙂 benim kizin bugun 2.gunu cok sicriyor uykuya dalip agliyarak sicriyor yazik kuzuma tam uyuyamiyo belkide dis dunyaya alisamadi daha;( cnm sen hic mana veriyormusun bugun verdim 3kez emdirdimde ama daha malum gelmedi bisey sut gelene kadar oyle idare edicez artik..hemen gogsumu yara yapti cok sinirli emiyor 😉 cnm sen yap 2.nciyi benim dogumdan gozum korktu uzun yillar kizima kardes yok onu biliyorum😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?